on je sve prijavio policiji

KOJA IDEJA U dvorištu Pitomačanina ostavili teretno vozilo i rekli da je u kvaru, a u njemu švercali duhan

Iz tovarnog prostora vozila osjetio se miris duhana, a vizualnim pregledom prtljažnog prostora muškarac je uočio kartonske kutije te prijavio policiji.

18:00h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Neobičan događaj dogodio se u utorak u Pitomači.

Oko 6.40 sati u dvorišni prostor obiteljske kuće treće osobe, dvije nepoznate muške osobe dovezle su teretni automobil daruvarskih registarskih oznaka te vlasniku kuće rekli da je automobil u kvaru i da će vučna služba doći po njega, nakon čega je ubrzo po njih došao nepoznati vozač u osobnom automobilu bjelovarskih registarskih oznaka, piše icv.hr

Ubrzo nakon dojave u Pitomači je zaustavljen automobil bjelovarskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile tri muške osobe u dobi od 30 i dvije od 39-godina za koje je postojala osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine.

Nakon uhićenja spomenute osobe su, kao i teretni automobil daruvarskih registarskih oznaka, dovedeni u prostor Policijske postaje Pitomača gdje je oko 15.30 sati jedan od dvoje 39-godišnjaka ispitan u svojstvu osumnjičenika, nakon čega je pušten na slobodu.

Dana 19. kolovoza, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, provedena je pretraga automobila daruvarskih i bjelovarskih registarskih oznaka, gdje su pritom pronađeni određeni predmeti, novčani iznos veći od 10.000 kuna te 3 PVC vreće ispunjene duhanom u listu ukupne težine 96 kg i dvije kartonske kutije sa ukupno 307 kilograma duhana u listu.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv sve tri muške osobe, bit će podnesena kaznena prijava.

 

čitam...