Sportski centar Cerine

Kolekcija je nadopunjena brojnim najmodernijim spravama, a vježbanje će biti ugodnije uz novi klimatizacijski sustav

11:09h
0
DSC
Novoopremljeni sportski centar // Foto: SC Cerine

Vježbači će odsad na raspolaganju imati i polukavez za čučanj, kontra kosu klupu, četiri olimpijske šipke s dodatnih 300 kilograma utega, set heksagonskih gumiranih bučica, girje, Slamball lopte, vijače, Walball lopte, Tornado ball, Ab wheel rolere i druge rekvizite.

Kako bi se podigla kvaliteta vježbanja te korisnicima omogućilo postizanje vrhunskih rezultata po pitanju izgrađivanja tijela i brige za njega, Sportski centar Cerine opremljen je brojnim novim visokokvalitetnim rekvizitima i spravama.

Vježbači će odsad na raspolaganju imati i polukavez za čučanj, kontra kosu klupu, četiri olimpijske šipke s dodatnih 300 kilograma utega, set heksagonskih gumiranih bučica od četiri do 45 kilograma, girje masa od četiri do 12 kilograma, Slamball lopte, vijače, Walball lopte, Tornado ball, Ab wheel rolere i brojne druge rekvizite za funkcionalno treniranje.

Komunalac je u novu opremu uložio 30.000 kuna uz PDV, a prostor sportskog centra opremljen je i potpuno novim klimatizacijskim sustavom u vrijednosti od 13.500 kuna uz PDV, kako bi korisnici mogli vježbati u kontroliranoj temperaturi zraka teretane.

Lopte, girje i vreće raznih težina // Foto: SC Cerine
Lopte, girje i vreće raznih težina // Foto: SC Cerine

Najmodernijim spravama za vježbanje cjelokupnog tijela, pokrivene su sve mišićne skupine od grudi, leđa, nogu, do ramena, tricepsa, bicepsa i trbušnjaka.

Svakog vježbača početnika očekuje inicijalni trening sa stručnim trenerima koji će ga provesti kroz treninge programa namijenjene početnicima, a iskusnim vježbačima namijenjen je niz raznolikih programa i treninga o kojima će ih savjetovati treneri.

U vrijeme remonta bazena od 12. do 22. rujna, Sportski Centar Cerine radit će prema redovnom radnom vremenu, od ponedjeljka do petka od osam do 22 sata te subotom od devet do 12 sati.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW