9 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dar

Kolike će božićnice dobiti djelatnici: Cemix daje pozamašne iznose, slijede ih Rasco, Carlsberg, Hartmann, KTC, Poljocentar, Grupa Podravka…
K

Istražili smo kolike će božićnice isplatiti najveće tvrtke Podravine i Prigorja

Ne propustite

Vrijeme je darivanja, pred vratima su božićni blagdani, a mi smo pitali kolike će božićnice podravsko-prigorske tvrtke isplatiti svojim djelatnicima. Koliki god dodaci na plaću bili, sigurno će dobro doći u ovim kriznim vremenima, kada rastu svi troškovi.

– Uvijek se trudimo adekvatno nagraditi zaposlenike za njihov predani rad pa će tako i ove godine biti nagrađeni božićnicom u iznosu od 3000 kuna. Uz to, zaposlenici s djecom mlađom od 14 godina dobit će i dar za djecu u iznosu od 600 kuna. Također nas veseli što ćemo kraj godine obilježiti i novim zapošljavanjima u sklopu našeg karijernog programa Dare to Grow – kažu iz Carlsberga.

Križevački Poljocentar djelatnicima isplaćuje 2500 kuna, a u skladu s Kolektivnim ugovorom Grupe Podravka i Sporazumom sa sindikatima, zaposlenicima Podravke i Belupa svake godine isplaćuje se božićnica u iznosu od 1500 kuna.

Osim toga, zaposlenici imaju pravo i na dar za djecu koji je, novim paketom mjera za dodatno povećanje plaća i drugih materijalnih prava zaposlenika, ove godine povećan sa 600 na tisuću kuna. Također, zaposlenicima Podravke će u prosincu biti isplaćen i poseban dodatak od dvije tisuće kuna kao naknada za uspješne rezultate poslovanja.

U Hartmannu su za 2023. godinu, određeni, između ostalog, i neoporezivi iznosi prigodnih nagrada tako će radnicima Hartmanna biti isplaćene naknade za godišnji odmor u iznosu od 2000 kuna, Božićnica u iznosu od 2000 kuna, dar djetetu u iznosu od 800 kuna, dar u naravi u iznosu od 600 kuna te naknada za topli obrok u ukupnom iznosu od 5000 kuna.

Đurđevački Bauwerk Boen isplaćuje 1200 kuna božićnice, tvrtka KTC će i  ove godine isplatiti božićnicu za svojih 1500 zaposlenika u iznosu od 2000 kuna, a božićnice će biti isplaćene 15. prosinca. Rasco će božićnice svojim zaposlenicima isplatiti u iznosu od 3200 kuna, odnosno one su isplaćene već u petak.

Tvrtka Cemix Croatia d.o.o. je svih prijašnjih godina isplaćivala maksimalan dozvoljeni neoporezivi iznos prigodnih nagrada pa je tako i ove godine.

– Ovih dana isplaćena je Božićnica u iznosu od 5000 kuna te dar za djecu u iznosu od 1000 kuna, čime uprava želi zahvaliti svojim djelatnicima na njihovom velikom angažmanu i radnom doprinosu u ovim izazovnim vremenima – poručuju iz Cemixa.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti