Kolumna: Judy Smrček Lelek // Mir i opće zadovoljstvo

15:22h
0
Kulumna-Judy-Smrcek-Lelek

Mir je rješenje za svaku našu životnu situaciju. Kada je mir u nama, mi smo svemogući. Tko si ti? Što si ti? Ti si ono što ti misliš i osjećaš  da jesi, kada definiraš sebe i odbaciš sve druge uloge. Tada si ti osoba puna mira. Ti nisi tvoje tijelo. Ti jesi ono što je u tebi, ono što se ne vidi, to je pravo ti. Je li to mir? Je li to nemir?

Onoga trenutka kada steknemo mir u sebi, tada smo potpuna osoba. Onda je samo važno što ti misliš i vjeruješ o sebi. Važno je samo ono što ja mislim o sebi. Što drugi misle o meni, nije važno. Jer ja imam mir i njihove misli ne utječu na mene, kad god ja to sama ne dopustim i ne preuzmem njihove misli kao svoje. Ako preuzmem njihove misli kao svoje, tada se u meni pojavi nemir i loš osjećaj te nastane nezadovoljstvo i tisuće pitanja. A to bi nazvala košnica puna pčela. Ja želim mir. A ti? Isto tako taj divni mir u nama donosi nam nove, pravilne ideje i rješenja, informacije, novo znanje, jer mirom dolazimo na višu frekvenciju. Svi izumi velikih ljudi kroz stoljeća koje danas koristimo, došli su iz utišanog, mirnog uma. Taj divni mir koji pronađemo u sebi, daje nam znanje. To je znanje koje dolazi iz dubina, iz duhovnih sfera. Samo odjednom vidimo, znamo, osjetimo kako to napraviti. To je naše rješenje.

To je točno ono što trebamo, kvalitetno rješenje koje dolazi iz smirenog uma. Kako doći do mira? Jednostavno. Dan traje 24 sata, a vi odvojite samo 15 minuta na dan. Je li to puno? Ako je, zapitajte se kuda vam ovaj život ide? Ako birate mir, samo 15 minuta dnevno odvojite za sebe svaki dan. Velike promjene u vama desit će se već  za mjesec dana. Uđite u sebe i samo pratite vaše disanje, udah i izdah. Polako. Samo pratite disanje u sebi i tako 15 minuta. Jer mir je u vama, a ne izvan vas.  Vaš  mir nije u ljudima, u poslu, u partneru, u nekoj religiji. Kroz mir ćete upoznati sebe, dobiti nove životne ideje i rješenja.

MIR ILI NEMIR –  vi birate! Stara poslovica kaže – “Svatko je sam krojač  svoje sreće.”

čitam...
Loading...