Kolumna: Magdalena Podravska // EU mica

10:13h
0
magdalena-podravska-header

EU MICA

Sad sam sasvim sigurna  da nas strani trgovački lanci sve drogiraju. Nismo se još oporavili  od šoka ulaska u veliku europsku obitelj, a već su nas zasuli izborima za parlamentarce u Europi. I onda sam si ja to ovako nekako zbrojila. Koja budala bi rekla da neće na plaću koja može doseći vrtoglavih 50.000,00 kn! I zato je pravo vrijeme da istaknem i svoju kandidaturu za EU PARLAMENT. Nisam niti gluplja, niti ružnija niti nesposobnija od bilo kojeg istaknutog kandidata, a imam i puno pamtljiviji program od svih njih zajedno. I onako jadni nisu imali vremena pripremiti smislenu kampanju pa izgledaju ko hrpa splašenih dobrovoljaca koja ispunjava stranačke norme obilaska terena. Ja neću trošiti na dnevnice već ću ovo reći samo jednom;

  1. INZISTIRATI ĆU NA URGENTNOM  RJEŠENJU  KRIZE – jer moja je vizija da lijepo spakiramo slikice, fotke i nešto odjećice i svi se lijepo preselimo na otoke, a kompletnu Hrvatsku i obalu iznajmimo Kinezima. Oni bi ziher znali što treba učiniti kako bi izmuzli i zadnju paru iz bahatih i umišljenih Europejaca. A koji bi vrag nama falil. Malo bi se više družili, bili bi osunčani i vitki, a sigurno bi bili i zdraviji jer se i ovak za čak ne bumo imali gdje i kak liječiti.
  2. DOBRO ĆU SE UMREŽITI – kako bi svaki mjesec pri odlasku u pečalbu povela sa sobom kontingent domaće rakije, janjetine, maslinovog ulja i bio jabuka. Time ćemo debele parlamentarce dodatno podmićivati – ČITAJ; LOBIRATI ZA VLASTITE INTERESE jer je to jedina metoda koja pali kad sve druge iznevjere.
  3. OSNIVANJE AGENCIJE – koja će jadne i nesposobne Europljane lijepo uvaljivati single Hrvaticama kako bi ojačali svoj utjecaj u EU obitelji. Imamo toliko solera da je to dovoljno da uz malo promišljana orobimo cijelu Njemačku i pola Francuske. Ak smo nekad išli gore trbuhom za kruhom vrijeme je da oni sada krenu trbuhom za seksom ( čitaj LJUBAVI) jer je to najbolji način za promociju prirodnih ljepota RVATCKE.

I svakako ću transparentno, a ne kao neke javno poznate političarke mam nakon prve plaće otići na pritezanje, zatezanje i isisavanje kako bi svoju zemlju predstavljala na što bolji način. Pritom obećajem DA NE BUM OTVARALA USTA PRED KAMERAMA jer je INGRID već dovoljno učinila za verbalni identitet Hrvatica.

Molim potporu mojoj kandidaturi uputiti u uredništvo da znamo koga treba pozvati na domjenak.

Au REVOIR!

čitam...