Kolumna: Magdalena Podravska // Katastrofa

10:10h
0
magdalena-podravska-header

Katastrofa

Mislite li da muškarci nemaju interes za modu? Imaju! I te kako. I nemojte misliti da im je nebitno da li je žena pored njih modni orkan ili dama. Koliko god su osjetljivi na svoje družice isto toliko znaju biti prave picajzle kad su oni u pitanju. Sasvim opozitno nalaze se muškarci koje baš boli briga što nose i kako modno izgledaju. Upravo za takve odabrali smo pet najgorih muških pogreški od kojih se svakoj normalnoj ženi diže kosa na glavi.

1. Visoki struk – Kad vidite muškarca koji je hlače navukao do prsa i još ih stegnuo remenom sigurno umirete od smijeha. I to  rade sve žene. Niti jedna ne voli vidjeti kad je muškarac ko neki ugledni sinček obučen u traperice iz prošlog stoljeća jer to na nikome ne izgleda dobro. Ako imate takvu naviku – hitno je mijenjajte. Običaj je da takvi primjerci još i košulju upasaju u te smiješne hlače i onda zaista izgledaju ( nek mi Bog oprosti) ko totalni idioti.

2. Znoj – Svi koji misle da je stick protiv znojenje prvenstveno ženska obavezni modni detalj sigurno se šale. Već dobrih pola stoljeća muškarci u vrijeme zapare briju dlake. I nitko ne misli da je to nešto loše. Zbog toga nisu izgubili na muževnosti, ali su sigurno dobili na mirisu. Isto je i s raznim sredstvima protiv znojenje. Najgore moguće je, baš kao i kod žena kad muškarac obuće crnu majicu, a ispod ruke iskoče fleke od znoja. Hiper – fuuj!

3. Uho – nos! Iako se ne radi o modnoj kombinaciji radi se o detalju koji i najbolju kombinaciju može sigurno uništiti u minuti. Dlake koje imate u uhu i nosu ne služe da bi se njima zabavljali na radnom sastanku. One služe za zabavu teta u kozmetičkom salonu i stvarno jedino tamo i pripadaju. Nema tog Boss-ovog odijela koje će dlaku koja se naviruje iz nosa učiniti seksipilnom. I to je isto imate li 20 ili 80 godina. Higijena 21. stoljeća za koju neki od muškaraca nikada nisu čuli.

4. Ćela – Možda je ćelavost nekad davno bila fora. I bile smo ponosne smo uz sebe imamo biljarsku kuglu za pokazivanje statusa pravog muškarca. Danas to više nije tako. Ako ćelavite imate samo dvije opcije; pronaći najbolje moguće ampule od kakaća madagaskarskog tuljana za rast kose ili se obrijati full. Izbor svih žena biti će ziher ovaj drugi. Najgore je što možete učiniti ostaviti malo kose lijevo i desno s ćelenkom u sredini. Budite bar toliko dosljedni pa lijepo izbrijte cijelu glavu. Sve ostalo je totalni smijeh i promašaj.

5. Čarape – Ne postoje bez razloga ljetne i zimske čarape. I ima ih nekoliko. Najgora moguća varijanta je da toga niste svjesni. Jer kad vidim laganica ljetne cipelice navučene na vunene dokoljenke uhvati me užas. Isti kao i kad vidimo gola stopala uronjena u muške cipele do umjetne kože. Ne znaš što je gore. Zapravo je i jedno i drugo jednako neugodno i za oko i za nos. Zato odaberite kvalitetne, tanke čarape za ljeto i budite uvjereni da ste puno učinili za svoj stil jer žene (zamislite čuda) i to vide!

čitam...