Kolumna: Magdalena Podravska // NeODOLJIVI

08:01h
0
magdalena-podravska-header

NeODOLJIVI

Mi žene smo stvarno prozirne. Utjeha je da u pojedinim situacijama niti muškarci nisu puno gušći. Iako svaka od nas misli da je nepredvidljiva poput najluđe planinske rijeke zapravo smo sve prilično predvidljive kad se priča o izboru idealnog partnera. Tražimo muškarca koji će nas oduševiti, razumijeti i voljeti. Ako je pritom još i visok metar i 80, zgodan i situiran u stanju smo tvrditi da uopće ne robujemo klišeima. Pametna ljudska priroda ipak je učinila da instinktivno uvijek biramo muškarce koji imaju nekoliko zajedničkih prepoznatljivih crta.

HUMOR je samo jedna od njih i vjerujte da prolazi u 90% slučajeva. Žene opraštaju poveći nos, malo špeka na trbuhu i koju godinu viška, ako muškarac ima smisla za humor. Pa što je ostariti i s najljepšim muškarcem na svijetu, ako se svaki dan ne možeš nasmijati. Humor cijenimo više od ostalih kvaliteta jer nas hitno stavlja u vedro i pozitivno raspoloženje. Tada smo i puno otvorenije za stvaranje emotivne veze koja nam se nudi. Dakle, muškarci moji, ako na lageru nemate par dobrih fora i nekoliko zgodnih veselih epizoda integriranih u strategiju osvajanja – ĐABA ŠTO STE lijepi!!

ISKRENOST nije samo plus ako svojoj dami ne lažete kuda se spremate s muškom ekipom u petak navečer. Ona se prije svega odnosi na iskrenost prema samom sebi. Žene to namiriše na kilometar i u pravilu stvaraju svoju sliku o vama – bez da to govore. Ako niste iskreni prema sebi ne možete biti iskreni niti prema partnerici pa to svakako imajte na umu želite li čvrstu vezu. Iskrenost možda i nije svaki puta ugodna, ali je dugoročno jedini temelj za dugogodišnje povjerenje.

SVRHA je uvijek seksi. Još dok smo uzdisale za princom koji ima sveti zadatak osloboditi princezu željele smo podsvjesno isto takvog. Nemojte se sramiti – to je isplanirana zavjera da nas žene drži dalje od konja i mača! Sve smo to popušile još dok nismo niti bile svjesne što nam serviraju. Ipak kada muškarac ima snažan osjećaj svoje uloge u svijetu i svrhe – može računati da ima vječni afrodizijak. Žene to jednostavno vole jer im potvrđuje da su i same dobro odabrale. Ne želite pored sebe mužjaka kojem VI MORATE REĆI KADA I KAKO DA NEŠTO UČINITI. Odlučnost je najbolji modni trend kojeg si muškarac može priuštiti. – DRAGI MOJI – želite li biti neodoljivi prvi korak je da to odlučite. NIJE TO TAKO TEŠKO – zar ne??’