Kolumna: Magdalena Podravska // Nova stranka

11:45h
0
magdalena-podravska-header

Nova stranka

Tvrde da je bračna zajednica u Koprivnici u izumiranju. Kao da je to neka novost. Pa ne prođe tjedan dana da ne čujete da se netko friško rastao ili friško drugi puta udao. To je toliko česta pojava da se niti djeca više ne čude. E sad – ili Podravke imaju kratki fitilj u zadnje vrijeme ili Podravci previše gledaju za drugim suknjama pa im domaće više ne miriše baš toliko. Dubinskom analizom te primjerima fokus grupa – rekla bih da je i jedno i drugo. Sva sreća da žene više ne misle kako život bez muškarca nema smisla niti financijskog temelja jer je život stvarno previše kratak da bi ga trošili s nekim tko vam ide ne živce. Ipak za neke bi dali ruku u vatru da imaju super odnos i stabilan brak, a onda samo čuješ da su jedva čekali da djeca odu na faks da se mogu rastati.

I onda takve muškarce srećemo po gradu i vjerujemo da još uvijek nisu sasvim „popizdili”. Jer oni odjednom počinju izlaziti u in klubove, trenirati, plivati, biciklirati i odlaziti na kvarcanje. Na žalost, ako poznajete njihovu prijašnju priču izgledaju vam stravično smiješno. Nikako da svate da milijardu ultra genijalnih solarija i stotine litri znoja prolivenog u teretani neće vratiti niti jednu sekundu njihove mladosti. Da, izgledat će nešto bolje – ali to je dvosjekli mač jer će taj tempo morati zadržati cijeli život. Na kraju ako im se desi da srede svoju formu još uvijek postoji problem – STARE KOŽEEEE.

I o tome nitko ne želi javno govoriti. Zato moram JA. Jer činjenica je da mišići čine čuda možda do 50-ete godine. Iza toga koliko god bili utrenirani koža vam poprima drugačiju teksturu i sjaj . Usprkos svemu ona odražava vaše prave godine. Za kraj potvrda tome je komentar jedne moje mlađahne frendice koja je nakon noći provedene sa fulll starijim likom priznala da je osjet te „STARINSKE” KOŽE POD RUKAMA – JEZIV. Nitko to neće reći na taj način, ali svi znamo da je tako.

I zato je krajnje vrijeme da tih tisuću rastavljenih žena pokrene svoju stranku – za one koje i u rastavi imaju još malo samopoštovanja i razuma i ne žele se utrkivati s curama i curicama. Vrijeme je da muškarcima koje ste ostavile iza sebe pokažete da uz biciliranje i solarij postoji još puno više vrijednosti u životu koje treba revitalizirati. One sigurno traju duže i ne izazivaju „JEZIVE” komentare.

čitam...