Kolumna: Magdalena Podravska // Novi trend

14:23h
0
magdalena-podravska-header

Novi trend

Kao što se jedne sezone nosi špic papak, a druge kopita tako se trend ugurao u sve živo i mrtvo što dotaknete. Mislite da sam zabunom napisala mrtvo, ali nije tako. Postoji čak i trend u sprovodima i kovčezima. Tako da su danas najtrendi kovčezi od posebne plastične mase koja se raspada nakon pet godina. Nimalo očaravajući prizor. Ipak što se seksa tiče neki bi pogrešno mogli misliti da se fura totalno ludilo u kojem nije bitno s kime, na koji način i u koje doba.

Sasvim suprotno!

Novinari i sociolozi potvrdili su nekoliko trendova koji su u 21. stoljeću totalno out pa pazite da ne ispadnete totalna „seljačina” kad se počne pričati o seksu. Seks u troje više uopće nije „in” čak niti kao povremena avantura. Osim puno koljena i laktova, ljubomore i nesigurnosti on će vam u paketu donijeti i preispitivanje svih vrijednosti vas i vašeg partnera. Radije ne!

Nema inzistiranja niti na simultanim orgazmima. Oni nisu potvrda da ste idealan partner jedan za drugoga i zato to ne treba forsirati. Svako tijelo ima svoje vlastite zakonitosti, a tajming orgazma ne ovisi samo o tome već o milijun dodatnih faktora. Zato uživajte i opustite se bez obzira jeste li svršile prije ili poslije njega. Sve je dobro – dok uopće svršavate! Simulacije G-točke svojevremeno je bila tako „in” da je svaki portal koji imalo drži do sebe imao najmanje deset sigurnih strategija za ženski užitak. Danas to nije tako – potvrđeno je da nekim ženama uprava ta stimulacija neugodna pa možda čak i bolna. Prestanite tražiti G i pustite da vam sama partnerica pokaže što joj je ugodno, a što baš i ne.

Više se niti ne očekuje da sa svojim partnerom dijelite baš sve maštarije. Ostavite nešto i za sebe i nemojte se nikada do kraja ogoliti. Istraživanje erotike je proces i ne mora sve u tri dana biti savršeno jasno. Malo mistike ne škodi. Kao što ne škodi niti dodatni poticaj. Upravo onakav koji će kod vašeg dragog potaknuti ludilo čim završi s poslovnim obavezama. Ipak nemojte se zaigrati i slati golišave fotografije koje bi jednom netko iz tko zna kojih razloga mogao iskoristiti. Budite u trendu, ali bez izlaganja riziku.

I najviše od svega – nemojte dozvoliti da drugi oblikuju vaš erotski interes. Ili barem ne u potpunosti. Hoćete li ga vi istraživati brzo, sporo, pojedinačno ili u paru uopće nije bitno toliko dugo dok je užitak i dok vas veseli.

Sve ostalo je čista prodaja 😉

čitam...