Kolumna: Magdalena Podravska // Oženjeni??

22:00h
0
magdalena-podravska-header

OŽENJENI??

Imam frendicu koja nam svima služi kao semafor. Uvijek i baš bez propusta zapikira se u oženjene muškarce. Kao da ima sofisticirani detektor za oženjene muškarce kojima fali malo romantike i erotike. Kad je gledaš sastrane zaista imaš filing da ima sve! Zgodna, visoka, privlačna, uspješna i obučena u najnovije krpice. Njezin zaneseni osmjeh mijenja se samo onda kad misterioza muškarac javi da ne može! A ne može svaki puta kad dijete ima rođendan, žena ima potrebe, obitelj ima druženje. Ne može i kad ima filing da bi žena mogla nešto naslutiti pa je zapravo to vrijeme kad ON može svedeno na nekoliko minuta dnevno porukiranja i par puta mjesečno stiskanja. I dok ona sanja kako će on zbog prave istinske ljubavi ostaviti sve evo nekoliko bolnih istina za one koji misle krenuti istim putem:

  1. MANJA VRIJEDNOST – opetovano zaljubljivanje u oženjene muškarce često je povezano u svojoj srži s osjećajem manje vrijednosti. Mislite da su vam muškarci koji bi vam zaista odgovarali previše velik zalogaj pa igrate na kartu onih koji vas žele. Taj osjećaj je toliko duboko zakopan da nikada bez pomoći psihoterapije neće doći do njega kako bi ga ozdravili. Tek kad shvatite da zaslužujete upravo ono što je idalno za vas – kreće oporavak.
  2. BOLNA ISTINA – Želite li zaista cijeli život provesti s muškarcem koji je ostavio ženu, djecu, dom i posao zbog vas? Mislite li da vas to neće pratiti i pokucati za naplatu kamata za uživanje. Ako je u pitanju istinska ljubav neka GOSPON SAVRŠENI zaista prvo ostavi ženu i raskine brak pa tek onda krene u novu priču. Sjedenje na dva stolca je stvarno jako „hrabar” čin!
  3. RODITELJI – Kad stalno ponavljate isti koncept ponašanja očito učite lekciju koju morate savladati. Da bi to učinili razmislite imaju li roditelji i njihov odnos veze s tim. Ako niste vidjeli model odnosa kakav bi trebao biti – teško da ćete ga realizirati u stvarnom životu. Oslobodite se ugrađenih slika i za sebe tražite – NAJBOLJE, SLOBODNO I TRAJNO.

čitam...