Kolumna: Magdalena Podravska // Pet nijansi crvene

11:56h
0
magdalena-podravska-header

PET NIJANSI CRVENE

Pedeset nijansi sive bilo je dovoljno da pritajeno zapaljene Hrvatice polude za Christianom Grey-em. Ali znate kako to ide! Uvijek je lakše biti lud za nečim što nije stvarno. Uspijete li biti ludi za onim što je opipljivo život bi vam zaista mogao postati puno više zanimljiv od bilo koje nijanse sive. Zato smo metodom osobne probe za vas izdvojili pet taktika koje ZIHER vraćaju strast tamo gdje se izgubila. I da – OSNOVA USPJEHA jeste da si ne predbacujete zašto je nestala strast. Normalno je da nakon godina zajedničke veze, problema i svakodnevice malo ohladite u krevetu. Ipak nemojte da to postane navike i obavezno probajte;

  1. SEKS NA STOLU – OK znamo da je gore često servirana hrana, ali pobogu – počistite ga ponekad kako bi vabio na razvrat! Budite uvjereni da ćete biti iznenađeni, a vaš partner ziher neće odbiti ovu pozu. Kuhinja nakon te seksi epizode više nikad neće biti ista.
  2. LUPKANJE – Nemojte odmah odbaciti ovu ludu foru. Pa ne tvrdimo da vas treba tako lemati po riti da ne možete sjediti. Osim ako se to vama tako ne sviđa. Lagani udarac po guzi nije bez vraga dobar početak erotske avanture. Probajte – ništa ne košta, a moglo bi vas raspametiti.
  3. POVEZ – Kad povežete oči sva osjetila se pojačavaju. Kao da ste isključili dio koji vas ometa pa možete osjećati svakim milimetrom kože koji time postaje dodatno osjetljiv. Bojite li se vezanja prvo žmirite ili samo originalni povez stavite na bračni krevet. Bez brige on će vrlo brzo upotrijebiti ovaj rekvizit. Ako zaveže svoje oči – učinite mu seks nepredvidljivim i mističnim.
  4. KUGLICE – Odlična inicijativa kad nekome želite bez riječi pokazati da vam je potrebno malo osvježenja. Dajte si oduška i sami provjerite kako funkcioniraju. On će vam se rado pridružiti u igri. OBAVEZAN SAVJET – kuglice ovlažite ustima ili posebnim lubrikantom.
  5. SVILA I PERJE – Pamučna pidžama može biti milijardu puta zanimljiva, ali teško da može biti seksi poput svile i perja. Iznenadite partnera tako da ispod obične odjeće poput traperice ili jednostavne trenirke obučete seksi rublje. Različite vrste materijala mogu pridonijeti uzbuđenju kad se trljaju o tijelo ili kad ih dodirujete. Vjerujte na riječ da će to biti investicija za koju nećete požaliti.

čitam...