Kolumna: Magdalena Podravska // Probudi se ;)

17:19h
0
magdalena-podravska-header

Probudi se 😉

Nisu samo žene maštovite. Imaju i muškarci tu što za reći. Ako su iskreni i ako ne razgovaraju o seksualnim maštarijama ispred svoje partnerice. Tako da je tajna konačno otkrivena. I muškarci u braku i vezama maštaju povremeno o drugim partnericama! Ili i više njih! Zato nemojte paničariti nego otkrijte za čime to vaš najdraži zapravo čezne?

Muškarci koji razmišljaju i sanjare o seksu sa ženom koju ne poznaju definitivno su željni odnosa koji ne podrazumijeva odgovornost. Za njih bi bilo idealno da ih povremeno stavite na led kako bi se strast ponovno razbuktala jer im je predvidljivo i poznato postalo previše dosadno. Želite li korak dalje morat ćete se stvarno potruditi da u restoran dođete odvojeno i odglumite susret kao da se uopće ne poznajete. Možda to može biti novi način da zahuktate seksi odnos koji će oplemeniti vašu intimu.

Fantazira li o seksu s dvije ili tri žene želi jednostavno biti sasvim opijen novim iskustvom. Nemojte niti u ludilu pomisliti da to znači da će odmah u prvom klubu pokupiti tri neznanke. On jednostavno želi više uzbuđenja i HVALA BOGU DA u tom slučaju postoji tehnologija. Pustite neki zgodan erotski film sa sličnim sadržajem i uživajte u tome zajedno. Možda će vam to izgledati u prvu ruku kao nemoguće, ali to je zapravo luuuuudo iskustvo koje morate probati.

Ako vam partner daje za naslutiti da ga uzbuđuje seks na javnim mjestima nemojte odmah zvati psihologa i policiju. Saslušajte da kako bi dobro razumjeli koji dio želi proživjeti zajedno s vama i prihvatite činjenicu da je ispred vas pravi adrenalinski ovisnik. Nemojte mu odmah predložiti seks na klupi u parku nego ga prvo nježno ZGRABITE ispod stola u restoranu i reci što bi mu radili. Uzbudite ga u šetnji ili nekom druženju i okupljanju. Ja sam probala i bilo je opako zanimljivo. Kad si dozvolite da se malo igrate – otvarate neslućene mogućnosti malih avantura.

ŽIVOT JE PREVIŠE KRATAK DA BI SE BAŠ U SVEMU OGRANIČAVALI – probudite se 😉

čitam...