Kolumna: Magdalena Podravska // Short-kat

06:01h
0
magdalena-podravska-header

Short-kat

Može se reći da sam dosta rano počela sramežljivo proučavati tantru i kama-sutru. No nikad to nisam usavršila. Što zbog ozbiljnijih obaveza što zbog love. Jer dragi moji čitanje vam nije dosta. Dok sve to prolistate i proučite prava stvar tek dolazi. Ona se odnosi na prakticiranje koje, ukoliko ga vode prave face, ne košta baš malo. E pa razmjerno tome –  ostala sam na primarnom početničkom stupnju. Bilo kako bilo – do dana današnjega još nisam našla pouzdanog učitelja kojem bih dala u ruke svoje tijelo i dušu. S obzirom na činjenicu da se učitelj pojavljuje onda kada je učenik spreman – valjda još nije došlo moje vrijeme.

Zato sam se iznenadila kad me je moja „racionalna” frendica pitala što znam o tantri’? Blebetala sam (isto tako jefine) fore kako je to način da se kroz probuđenu seksualnu energiju na drukčiji način spolno komunicira s drugom osobom, uvaljujući tu i tamo koji „ubi Bože nerazumljiv termin”! – dok ona nije skužila da sam ponovno zabrijala. Nju je samo zanimalo kak skužiti da je tip majstor TANTRE. To bar ne bi trebalo biti teško.  Ako je inače produhovljen, smiren, senzualan i dovede te do višestrukog orgazma – možeš početi sumnjati. Ako, pak, prakticira specifične poze i način disanja – ziher brije u tom smjeru. Frendica je samo raširila zjenice i počela sipati riječi hvale. Mladac zna svaku njenu erogenu zonu, ne žuri nije usporen, točno onakav kakav njoj treba. I dovodi je do vrhunca čak tri puta u noći što je za svakog muškarca ipak zahtjevnija misija.

Ispijanje kave nije pomoglo u rješavanju problema pa smo zaključile da je najbolje da ga izravno pita. A, mislim, što sada? Neće valjda ispasti seljanka ako pokuša saznati čudne izvore njegova umijeća. I Boga mi – pitala je! Kad su se idući put sreli, nakon prvoga kruga „zabave”, izustila je famozno odobravanje i priupitala za duhovne učitelje! Tip ju je pogledao s nevjericom i iskreno odgovorio da ništa slično nije čitao niti usavršavao. Jednostavno se prepusti čulnom dijelu svoga bića i prati vlastitu intuiciju i energiju partnerice. Nikakve vježbe disanja, meditacije i fokusiranja nikada u životu nije koristio – štoviše – ima totalni napad panike kad mu netko preporučuje slične vrste literature ili usavršavanja. I tko je onda lud? Oni koji godinama uče kako zadovoljiti ženu ili oni koji imaju talent biti prisutni u sadašnjem trenutku (pogotovo ako se nalaze u krevetu). Može li uopće naučena, pa čak i isprakticirana vještina, biti jednako dobra kao jednostavna filozofija „NEUKOGA ” mužjaka. Očito je da može. Još očitije je da nekima ne pomaže ni 15 stupnjeva tehnike, ako taj talent već otprije ne nose u sebi… No, što bi bilo kad bi se jedan ovakav „prirodni talent” još malo izvještio i usavršio? Ali tada ga moja frendica ziher ne bi reklamirala već čuvala poput najintimnije tajne… I to s VIŠESTRUKIM razlogom.

čitam...