Kolumna: Magdalena Podravska // Što muškarci vide

09:50h
0
magdalena-podravska-header

Što muškarci vide

Godinama smo ulagale puno truda, energije, vremena kako bi muškarci u nama vidjeli savršene žene, biznismenke, ljubavnice i kuharice. I sve bi to bilo odlično da nismo skužile da to i nije toliko ovisno o nama koliko je zapravo ovisno od njih. Možemo mi od sebe napraviti UBER – ŽENE, ali jedno je sigurno; geni su još uvijek geni. Zato si neki puta muškarci jednostavno ne mogu pomoći. Oni vide ono što njihovi primarni geni žele vidjeti. I nikakve doktorati, certifikati i potvrde o našoj pameti ne mogu to promijeniti. Dakle, drage moje – željele vi to ili ne muškarci u prvih nekoliko trenutaka zamijete omjer između vašeg struka i vaših bokova. Ovo treba razumijeti jer je još u prošlosti to garantiralo plodnost. Iako je to danas miljama od istine – još uvijek je ostalo neizbrisivo zakopano u muškom pogledu. Želite li im zaista zamutiti pamet učite od najpoznatije plavuše na kugli zemaljskoj i ne libite se niti malo istaknuti svoju figuru pješčanog sata. Iskoristite tu prednost, ako se on već mjesecima pravi lud i probajte i trik sa oblinama. Možda upalli.

Muškarci osim oble forme jako brzo uočavaju i ono što je na nama umjetno. Ne bi vjerovale da im zaista treba samo nekoliko sekundi kako bi odlučili da ste previše umjetne da bi se s vama opterećivali. Jednostavno su takvi. Oko ima bez brige odmah zbraja: pramenovi, nokti, trepavice, push up – TO STVORENJE NE ŽELIM VIDJETI GOLO – i onda je fajrunt. Zato nemojte pretjerivati jer ćete zaista izgledati kao Frankensteinova mlada. A to i nije dobra startna pozicija.

I da sve ne bi bilo tako crno jedna pozitivna stvar za kraj. Muškarci vole ženske oči. Koliko god žene mislile da oni samo bulje u bogati dekolte – to baš i ne drži vodu. Ljudi se općenito više fokusiraju na izraz očiju nego na same grudi. Zato uvijek možete dati više pažnje vašim očima. Nemojte ih zagušiti make-up-om jer ćete izgledati smiješno i previše napadno. Oči, struk i priroda trebali bi biti dovoljni da u prvih 60 sekundi odluče hoće li vam ON prići ili ne…

Eeeeee a onda kada priđe možete s vašim karijerama, uspjesima i diplomama. Ali to i onako u muškim očima nije najvažnija stvar u životu. Ili bar za sad!!!

čitam...