petak

Komunalac pripremio pogodnosti povodom velike godišnjice tvrtke, evo što vas čeka

Svim građanima i posjetiteljima osiguran je besplatan parking – dnevna parkirna karta na svim javnim parkiralištima pod upravljanjem Komunalca.

15:07h
0
Foto: Komunalac

Komunalac će ovog petka obilježit svoju 61. godišnjicu. Tom je prilikom Komunalac za sve vas pripremio nekoliko pogodnosti koje možete iskoristiti.

Ispred Upravne zgrade Komunalca dijelit će se cvjetne sadnice i promotivno pakiranje DomKa od 3kg svim korisnicima koji izvrše uplatu na šalteru Komunalca u vremenu od 7 do 14 sati. Po jednoj izvršenoj uplati za usluge Komunalca korisnik će dobiti bon u vrijednosti od 10 kuna te sadnice i DomKo u istoj vrijednosti.

Svim građanima i posjetiteljima osiguran je besplatan parking – dnevna parkirna karta na svim javnim parkiralištima pod upravljanjem Komunalca. Također, za sve posjetitelje osigurano je besplatno kupanje na Gradskim bazenima Cerine u vremenu od 10 do 12 sati, u oazi zdravlja, ljepote i dobrih osjećaja.

Kako smo već i najavili 25. travnja u 18 sati Komunalac vas poziva na besplatnu dječju kazališnu predstavu edukativnog karaktera „Bibi i Bubi“ u Dom mladih Koprivnica. “Bibi i Bubi” autorska je predstava Jana Kerekeša o dvojici smetlara u 2034. godini kad je naš planet postao jedno veliko smetlište. Ništa u životu nije lako, pa tako nije lako ni promijeniti svoje navike i učiniti svijet boljim. Besplatne ulaznice možete podići u Domu mladih.

Foto: Komunalac