Zadovoljni postignutom cijenom

Komunalac prodao klijet u Starigradu koja je služila za druženja zaposlenika

07:00h
0
Klijet u Starigradu // Foto: Komunalac

Ondje su nekoliko puta bile organizirane sportske igre, no klijet nam ne donosi nikakav profit te smo ju odlučili prodali, zaključuje M. Hleb.

Uprava koprivničkog Komunalca nedavno je prodala klijet s vinogradom u Starigradu, po cijeni od 290.000 kuna.

– Zadovoljni smo postignutom cijenom, obzirom da je klijet procijenjena na 287.000 kuna. Na natječaj se javio jedan ponuditelj – građanin, kojem je klijet i prodana – rekla nam je Maja Hleb, šefica Komunalca.

Riječ je o vinogradu površine 2.904 metara kvadratnih te objektom površine 130 kvadrata. Klijet se sastoji od tri etaže; podruma, prizemlja i potkrovlja.

Klijet je Komunalac stekao u ovrsi, a koncem 2014. godine donijeta je odluka o prodaji vinograda. Angažiran je vještak, koji ju je tada procijenio na 354.000 kuna.

U posljednje dvije  godine su objavili više javnih natječaja za prodaju vinograda u Starigradu, no za kupnju nije bilo zainteresiranih.

Tada je ponovo angažiran sudski vještak te je obzirom na situaciju na tržištu nekretnina, imanje procijenjeno na 287.000 kuna.

Klijet je potpuno preuređena, a u vlasništvu Komunalca je već više od deset godina. Odmah po preuzimanju, predana je na upravljanje sindikatu, koji je ondje organizirao razna događanja za zaposlenike.

– Ondje su nekoliko puta bile organizirane sportske igre, no klijet nam ne donosi nikakav profit te smo ju odlučili prodali – zaključuje M. Hleb.