dječje igralište

Komunalac i učenici Podravskog sunca postavili kreativne eko cvjetne posude

14:55h
0
Foto: Komunalac
Foto: Komunalac

Cilj radionice bio je potaknuti mališane na razmišljanje o ekološkim problemima s kojima se svakodnevno suočavaju u svojoj okolini i zašto je važno čuvati prirodu.

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac, s djecom iz COOR Podravsko sunce postavilo je cvjetne eko posude na dječjem igralištu Trg kralja Zvonimira u Koprivnici.

Cvjetne posude izrađene su na kreativnoj radionici Otpad nije smeće koju je održao Komunalac u suradnji s djecom iz COOR Podravsko sunce.

Cilj radionice bio je potaknuti mališane na razmišljanje o ekološkim problemima skojima se svakodnevno suočavaju u svojoj okolini i zašto je važno čuvati prirodu. Mališani su uz pomoć djelatnika Komunalca i svojih voditelja izradili ukrasne cvjetne posude od starih limenki te igračke od plastičnih boca te su time dokazali da otpad nije smeće, jer svaki se iskorišteni i odbačeni predmet može iskoristiti i od njega napraviti nešto kreativno i novo.

Ovom radionicom željela se skrenuti pozornost na važnost ekologije, sigurniju i zdraviju budućnost sredine u kojoj živimo i očuvanje planeta Zemlje, na najbolji način – kroz rad s mladima. Nakon instalacije kreativnih cvjetnih posuda na dječjem igralištu Trg kralja Zvonimira, Komunalac je organizirao piknik i druženje za malene kreativce iz Podravskog sunca.

čitam...