Spektakli

KONCERTNA LUDNICA U ĐURĐEVCU Estradne mega zvijezde dolaze na jubilarnu 50. Picokijadu, a i na skorašnji Dan grada

Nakon što je lani nastupao Zdravko Čolić, ove godine, kako neslužbeno doznajemo, Starim će se gradom oriti mega hitovi Ako te pitaju, Moje zlato, Trebam nekoga...

10:45h
0
graso kc  mg
Petar Grašo // foto: Matija Gudlin

U Đurđevac će sljedećih mjeseci ‘sletjeti’ brojne estradne zvijezde, koje će zasigurno donijeti pozitivnu atmosferu i napuniti koncertne destinacije.

Prvo je na redu Dan grada, odnosno Đurđevo, koje se obilježava 23. travnja. Gradska je vlast tim povodom priredila pravu poslasticu za svoje građane, nastup popularne grupe Vigor, što nam je i potvrdio gradonačelnik Hrvoje Janči.

Svojim će hitovima Još fališ, Da sam ja on i mnogim drugima zasigurno zabaviti posjetitelje.

No prava se glazbena poslastica sprema za spektakularnu, jubilarnu 50. Picokijadu. Nakon što je lani nastupao Zdravko Čolić, ove godine, kako neslužbeno doznajemo, Starim će se gradom oriti mega hitovi Ako te pitaju, Moje zlato, Trebam nekoga…

Koncert Vigor
Grupa Vigor jamči dobar provod // Foto: Ivan Brkić

Pogađate, stiže mega popularan Petar Grašo, miljenik starih i mladih, za kojeg će se, ne sumnjamo, tražiti karta više.

Zadovoljit će se svi glazbeni ukusi, jer će koncertne poslastice zaokružiti srpska grupa SARS pa će Buđav Lebac i Lutka dati šlag na tortu bogatim glazbenim događanjima u Gradu Picoka.

U Gradu Đurđevcu i Turističkoj zajednici nisu nam ništa htjeli potvrditi, jer kažu da ugovori još nisu potpisani. No dolazak ovih zvijezda je, ako se nešto ne izjalovi, zajamčen, samo su još u tijeku neki pregovori, a Đurđevac polako, ali sigurno, brojnim sadržajima postaje poželjna turistička destinacija.

Osim koncerata, za jubilarnu se Picokijadu sprema i mnoštvo sadržaja te brojne novine, o kojima ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Ono što sa sigurnošću možemo reći je da ovu manifestaciju nikako ne smijete propustiti.