Klub kulture

Koncertom, zanimljivim kvizom i hit predstavom počinje nova programska sezona udruge KVARK

Nakon rasprodane predstave "Ocat i sin", udruga KVARK ponosno najavljuje novu hit predstavu u Križevcima - Dimnjačar. U goste nam dolazi poznati susjedi iz Kerekeš Teatra koji osvajaju dvorane i izazivaju salve smijeha diljem Hrvatske.

12:54h
0

Prvim koncertom u 2018. godini i zagrijavanjem za šesto izdanje Crosstown Music Festivala, čiji program izlazi ovih dana, počinje programska sezona udruge KVARK.


Prije službenog početka Crosstown Music Festivala, rock publiku zagrijat će Scuttle Buttin’ Blues & Country Band. Iako ne sviraju često, momci su i dalje u formi, blues i country standardi lepršaju im pod prstima. Bit će to večer druženja, zabave i dobre svirke.

Koncert počinje u 21 sat ove subote, a ulaz je besplatan!

Provoditelji iz udruge P.O.I.N.T. otvaraju novu godinu kvizaštva u Križevcima! Popularni pub kviz već je popunio mjesta za svih 15 timova stoga se prijave više ne primaju, ali su gledatelji dobrodošli. Uživajte u novom izdanju Pub inKVIZIcije i dobro se zabavite u petak 19. siječnja s početkom u 20 sati u Klubu kulture.

Nakon rasprodane predstave “Ocat i sin”, udruga KVARK ponosno najavljuje novu hit predstavu u Križevcima – Dimnjačar. U goste nam dolazi poznati susjedi iz Kerekeš Teatra koji osvajaju dvorane i izazivaju salve smijeha diljem Hrvatske.

Predstava će se održati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima u petak 2. veljače s početkom u 20 sati.

Prvih 100 early bird ulaznica u pretprodaji: 40 kn
Redovne ulaznice: 50 kuna
Na dan predstave: 60 kuna

Pretprodaja ulaznica: Art Rock Caffe, Entrio.hr

 

 

čitam...