ladoborec

U konkurenciji 160 boraca hrvači Podravke donijeli pet medalja iz Slovačke

U konkurenciji preko 160 hrvača iz Austrije, Ukrajine, Bugarske, Rumunjske, Češke, Poljske, Mađarske, Slovačke i Hrvatske, hrvači Podravke u Koprivnicu vratili su se s pet medalja, dvije srebrnog te tri brončanog sjaja.

09:35h
0
Foto: HK Podravka
Foto: HK Podravka

Šestorica hrvača Podravke pod vodstvom trenera Saše Šprema i Renate Begovića protekloga vikenda nastupili su u Slovačkoj, gradu Nesvady na jakom međunarodnom hrvačkom turniru Ladoborec. U konkurenciji preko 160 hrvača iz Austrije, Ukrajine, Bugarske, Rumunjske, Češke, Poljske, Mađarske, Slovačke i Hrvatske, hrvači Podravke u Koprivnicu vratili su se s pet medalja, dvije srebrnog te tri brončanog sjaja.

Srebrni bili su Gabrijel Mijatović u kategoriji do 55 kilograma i Marko Špernjak u kategoriji do 50 kilograma, dok su treća mjesta osvojili Jakov i Stjepan Šimunić. Jakov u kategoriji do 55 kilograma, a Stjepan do 85 kilograma. Luka Šulj do trećeg mjesta došao je u kategoriji do 55 kilograma. Do postolja nažalost ovaj puta nije uspio doći Noa Ljubić koji je u svojoj kategoriji do 29 kilograma osvojio peto mjesto.

Osim hrvačkog kluba Podravke iz Hrvatske još je nastupio i hrvački klub Gospić te ženska reprezentacija Hrvatske.

čitam...