Uoči tematske sjednice

Koordinacija klubova članova pripremila se za tematsku sjednicu o Piškornici, prije nje će obići odlagalište

Župan Darko Koren je obavijestio prisutne kako će istog dana biti osiguran prijevoz za članice i članove Županijske skupštine koji će prije same sjednice obići lokaciju Piškornice.

09:47h
0
Foto: kckzz.hr

U prostorijama Županijske uprave u četvrtak, 26. listopada održana je Koordinacija klubova članova uoči 4. sjednice Županijske skupštine koja će se na temu Regionalnog centra za gospodarenje otpadom Piškornica održati 7. studenoga u 16 sati u Gradskoj vijećnici Grada Koprivnice.

Sjednicu je vodio predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, raspravljalo se o pripremi za tematsku sjednicu, a župan Darko Koren je obavijestio prisutne kako će istog dana biti osiguran prijevoz za članice i članove Županijske skupštine koji će prije same sjednice obići lokaciju Piškornice.

Koordinaciji su još prisustvovali zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić,  predsjednik Kluba SDP-a i HL-a Željko Vugrinec, član Kluba nezavisnih članova Mijo Bardek, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić te pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Marina Horvat Pavlic.

čitam...