Cibalia - Slaven Belupo

Kopić: Cibalia je namučila i Dinamo i Hajduk, njima je svaka utakmica kvalifikacijska

14:40h
2
Podijeli objavu
Nk Slaven Belupo - Nk Cibalija
Foto: Ivan Brkić

Gostujuća utakmica u Vinkovcima protiv Cibalije idući je zadatak Kopićevih nogometaša, a očekuje ih sutra u 20 sati.

Igra Slavenaša već je neko vrijeme vrlo dobra, no to se ne očituje na rezultatima. Unatoč tome, Kopić planira sutra doći do pozitivnog rezultata, a možda i pobjede.

– Protiv Intera u Zaprešiću bilo je puno dobrih stvari, dobre igre i želje za pobjedom. Ostvarili smo i dobar rezultat, remi u Zaprešiću vrijedi puno. Za utakmicu protiv Cibalije vraćaju nam se Musa i Christensen, a Purić je ozlijeđen – najavio je trener.

Cibalia je na začelju ljestvice i svaki bod joj znači puno, čega je svjestan i Kopić koji očekuje tešku utakmicu u Vinkovcima.

– Njima je svaka utakmica kvalifikacijska, pogotovo kod kuće gdje su puno bolji nego u gostima. S njima su se namučili i Dinamo i Hajduk. Bit će izuzetno agresivni, a mi ćemo u kontekstu igara koje pružamo nastojati doći do pozitivnog rezultata, ako bude prilike i do pobjede – rekao je Kopić.

S obzirom na to da je osam kola do kraja prvenstva i da je Slaven u prilično komotnoj situaciji na šestom mjestu prvenstvene ljestvice, u narednim utakmicama priliku bi mogli dobiti i mlađi igrači koji su dosad dobili nešto manje minuta od prvotimaca.

– Naši juniori zaslužili su svoju priliku kroz trenažni proces. Ne volim preskakati redoslijed, prioritet su mi Međimorec i Arap koji su dosadašnjim stažom bliže tome da dobiju priliku do kraja sezone. Svi će dobiti adekvatnu šansu, pa tako i juniori, to će im biti nagrada za rad i poruka da na njih računamo, kao i svojevrsna priprema za iduću sezonu – najavio je trener.

U posljednje se vrijeme u medijima špekulira o odlasku Dalibora Stevanovića na kraju sezone, no on je zasad potpuno koncentriran na svoje predstave u koprivničkom dresu.

Ne želim razmišljati o odlasku, sada mi je na pameti samo utakmica. Dobro treniramo, dajemo svoj maksimum i boli nas izostanak rezultata, no vratit će nam se sve to. Cibaliju ne treba podcjenjivati, zaslužuju sigurno i koji bod više nego što imaju – zaključio je Stevanović.

Podijeli objavu
  • Stanko

    Ne kužim baš ono “igra Slavena je već neko vrijeme vrlo dobra…” ?! Pobjeda, bodova… ko u prići, ne? U 1. ŽNL bi bili na sredini tablice sa takvom igrom, takvim kadrom, takvim stručnjacima.

  • stefposo

    stranci out,domaći in…