tjedan dana priprema slavena

Kopić: Pripreme idu po planu, nastavljamo marljivo raditi do odlaska u Medulin

15:18h
0
Podijeli objavu
Trener Kopić na treningu Slavena // Foto: Matija Gudlin

Kopić kaže kako nema ozlijeđenih i da je za sada sve u redu što se zdravstvenog kartona igrača tiče te da se nada da će vremenski uvjeti ovaj tjedan biti dobri za treniranje.

Nakon prvog tjedna priprema nogometaša Slaven Belupa kratko smo porazgovarali s trenerom Kopićem o tome kako teku pripreme.

– Danas dečki imaju slobodan dan nakon što su šest dana marljivo vježbali. Od sutra ponovo krećemo ustaljenim ritmom dva puta dnevno sve do subote kad odlazimo u Medulin na pripreme i gdje ćemo odigrati prve utakmice. Uglavnom, sve ide po planu i mogu reći da je sve ok – rekao nam je Željko Kopić.

Kaže kako nema ozlijeđenih i da je za sada sve u redu što se zdravstvenog kartona igrača tiče te da se nada da će vremenski uvjeti ovaj tjedan biti dobri za treniranje.

Što se odlazaka ili dolazaka igrača tiče također nema nikakvih novih novosti, a znamo da je još na početku tjedna otišao iz kluba Dino Štiglec u ljubljansku Olimpiju te da Josip Tadić konačno može igrati za Slaven nakon sređivanja papirologije.

Podijeli objavu