2.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. studenoga 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnica domaćin europskim postdiplomcima
K

Ne propustite

Grad Koprivnica u srijedu će biti domaćin studentskoj grupi poslijediplomskog studija pod naslovom European Integration and Regionalism. Polaznici studija su poslijediplomski studenti iz 14 zemalja koji svaki modul slušaju i polažu ispite na drugom domaćem sveučilištu. Studij je zamišljen i kao studij koji osobito pomaže obrazovanje stručnjaka u novim zemljama Europe i daje dobar uvid u pravno i institucionalno djelovanje EU.

Suorganizator poslijediplomskog studija je Pravni Fakultet Sveučilišta u Zagrebu, zajedno sa sveučilištima u Grazu, Bolzanu, Barceloni i Luxemburgu, studijskog modula Governance, Public Administration Reforms and Economics koji se održava od 19. do 29. siječnja 2009. Polaznike studija koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić ugostit će u Veleučilištu u 13 sati, te će ih upoznati s djelovanjem lokalne samouprave i ustrojem gradskih službi u Koprivnici, a u 14,30 sati studenti će posjetiti Gimnaziju ‘Fran Galović’, priopćeno je iz gradske uprave.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

OSVRT NA GODINU KOJA IDE KRAJU

[eTV] Župan Koren: Ne znam koliko bi čovjek morao biti politički ograničen da ne vidi i prizna da se u Koprivnici jako puno napravilo

Približavamo se kraju još jedne godine, a bio je to povod da u naš studio pozovemo župana Darka Korena,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti