ULAZ JE BESPLATAN

Koprivnica i klape se vole, dokaz tomu su Vivice koje vam poklanjaju koncert Večer s prijateljima, na vama je samo da dođete

Planirano trajanje koncerta je sat i pol pa će i ljubitelji nogometa stići na utakmicu Hrvatske i Slovačke. Odvojite sat i pol svojeg vremena i 'pobjegnite' od stresne svakodnevice - poručuju Vivice.

13:00h
0
Foto: Privatna arhiva

Ženska klapa Viva iz Koprivnice, o kojoj smo svojevremeno i pisali organizira svoj prvi koncert pod nazivom Večer s prijateljima. Koncert će se održati sutra, u subotu, 16. studenog s početkom u 18 sati u dvorani Doma mladih.

Uz domaćine, klapu Viva, na koncertu će se nastupiti i nekoliko renomiranih kontinentalnih klapa pa tako uz muške klapu Koprivnica, u naš grad kao gosti dolaze i muške klape Sagena i Lugarin iz Zagreba, ženska klapa Stentoria iz Daruvara te ženski vokalni sastaviStridonne iz Štrigove i Allegre iz Varaždina.

Ženska klapa Viva osnovana je 2013. godine i otad marljivo radi na svom zvuku. Vivice su dosad sudjelovale na mnogobrojnim seminarima kao što je poznati daruvarski seminar ženskog klapskog pjevanja “Da klapa”, a nastupile su na manifestacijama diljem Podravine i Prigorja i šire. Time uspješno prkose stereotipu da samo Dalmatinci mogu pjevati klapske pjesme.

Foto: Tomislav Horvatinović

Svestrane članice koprivničke ženske klape vole zapjevati i obrade modernih skladbi, duhovne pjesme, a posebno ih veseli pjevanje autohtonih podravskih pjesama na klapski način.

Ulaz na koncert je besplatan, a svi koji žele podržati i nagraditi rad klape Viva na izlazu će moći ostaviti dobrovoljni prilog.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Da su cure razmišljale o svemu očito je iz njihovog poziva građanima da ih podrže i uveličaju njihov prvi koncert.

– Planirano trajanje koncerta je sat i pol pa će i ljubitelji nogometa stići na utakmicu Hrvatske i Slovačke. Odvojite sat i pol svojeg vremena i ‘pobjegnite’ od stresne svakodnevice – poručuju Vivice.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

 

 

Loading...