VELIKI USPJEH

Koprivnica ima viceprvake Hrvatske u inline hokeju, Turk: Trud i želja na kraju su nam se isplatili

Za Koprivnicu su ove godine igrali: Roko Kurtagić, Tomislav Turk, Kristijan Turina, Danijel Peti, Dubravko Lugomer, Davor Crnić, Florijan Hus, Antun Turk, Luka Šimunović i Albert Rušak.

09:46h
0
Foto: IHK Koprivnica

Hokejaši IHK Koprivnice jučer su odigrali posljednju utakmicu Prvenstva Hrvatske u inline hokeju.

Sezonu su zaključili na drugome mjestu iza IHK Karlovca. Veliki je to uspjeh nakon osvajanja drugog mjesta seniora na turniru hokeja na ledu održanog u Vukovaru 2017 i uspjeha na ovogodišnjem turniru Ledeni PAK 2019 kojeg su osvojile njihove male zvijezde škole hokeja koje željno očekuju nastavak igre na rolama.

– I ove smo se sezone kao i ranijih mučili oko sastavljanja momčadi jer su igrače sprječavale radne, školske i obiteljske obaveze, no skupili smo se kad je trebalo i odigrali gotove sve utakmice prvenstva. Trojac iz Zagreba i golman iz Karlovca koji igraju za nas bili su nam velika potpora. Sve utakmice odigrane su u Karlovcu u prostoru stare vojarne gdje su požrtvovni Karlovčani izgradili novi teren za inline hokej. Trud i želja na kraju su nam se isplatili. Hvala svim igračima i hvala članovima naših obitelji koje su nas podržavale – predsjednik kluba T. Turk.

Za Koprivnicu su ove godine igrali: Roko Kurtagić, Tomislav Turk, Kristijan Turina, Danijel Peti, Dubravko Lugomer, Davor Crnić, Florijan Hus, Antun Turk, Luka Šimunović i Albert Rušak. Dodajmo kako su se iza naših predstavnika u poretku ostali KHL Kuna i IHK Novi Zagreb Munje.

Foto: IHK Koprivnica

čitam...
Loading...