Koprivnica.net vodi te na koncert Olivera Dragojevića

15:36h
0
plakat

Na predstojećem velikom koncertu Olivera Dragojevića koji se povodom Valentinova priprema u Koprivnici 12. veljače, uz uvijek traženog Olivera i njegov bend Dupine nastupa i poseban gost – mladi, karizmatični pjevač Vilibald Kovač, finalist posljednje sezone showa „Hrvatska traži zvijezdu”!

Koncert se održava u Sportskoj dvorani srednje škole u Koprivnici, s početkom u 20 sati, u organizaciji agencije Gramofon i pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Oliver Dragojević će na ovom prigodnom koncertu promovirati svoj novi album „Samo da je tu” u izdanju Aquarius Recordsa, s kojeg je već predstavio nekoliko upečatljivih ljubavnih pjesama poput hita „Jubavi mala” ili pak aktualnog singla „Dao bi se kladit”, a Koprivničankama i Koprivničanima će zapjevati i velik broj svojih evergreena poput „Vjeruj u ljubav” po kojoj koncert nosi ime, „Cesarica”, „Skalinada”, „Molitva za Magdalenu”, „Nadalina”, „Morski vuk”, „Moj lipi anđele” i mnoge druge.

A hoće li živa legenda dalmatinske pjesme zapjevati u duetu s mladim metalcem Vilibaldom ostaje iznenađenje organizatora do samog koncerta, poručuju iz agencije Gramofon!

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 90 kuna na sljedećim prodajnim mjestima:
Putem online Prodaje na www.eventim.hr, te na na prodajnim mjestima u Koprivnici:
„Šareni dućan”, Svilarska 34,
Hotel „Podravina” – na recepciji hotela, Hravtske državnosti 9,
„Interspar”, Radnička cesta bb.

Ne propustite valentinovski koncert Olivera Dragojevića u Koprivnici 12. veljače 2011!

Koprivnica.net najbržima poklanja ulaz na koncert – pošaljite email s naslovom “Oliver – nagradna igra”, imenom, prezimenom i adresom na email adresu info@koprivnica.net i dvije ulaznice (djelimo tri puta po dvije ulaznice) su možda baš tvoje. Ovim putem podsjećamo da dobitnicima za prošlogodišnji koncert koji je odgođen ulaznice i dalje vrijede, te će ih moći podići na ulazu na dan održavanja konceta 12. veljače.

Dobitnici su se javili, čestitamo i želimo Vam sretno Valentinovo.
1. Kristina Vertuš, Koprivnica
2. Maja Ninković, Koprivnica
3. Dunja Dijanošić, Koprivnica 

čitam...