poduzetništvo

Koprivnica potpisala ugovor o novim ulaganjima u PZ Dravska, smiješe se nova radna mjesta

Poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone Grada pruža se niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta.

08:30h
0
Foto: koprivnica.hr

Trgovačko društvo SILENS d.o.o. potpisalo je s Gradom Koprivnicom Ugovor o osnivanju prava građenja temeljem Javnog natječaja za prodaju zemljišta/osnivanje prava građenja u Poslovnim zonama Dravska i Radnička donesenog na temelju Programa olakšica investitorima u poduzetničkim zonama Dravska i Radnička.

Navedeni Program  predstavlja skup mjera usmjerenih jačanju i poticanju gospodarskog razvoja i poduzetničkih aktivnosti te pružanju određenih beneficija radi privlačenja ulaganja i otvaranja novih radnih mjesta na području Grada Koprivnice.

Jučerašnjim potpisom gradonačelnika Mišela Jakšića u ime Grada Koprivnice, omogućen je daljnji razvoj trgovačkog društva SILENS d.o.o. koje će u poslovnoj zoni Dravska izgraditi poslovno skladišne građevine radi proizvodnje obuće. Uz gradonačelnika Mišela Jakšića potpisivanju je uz Zrinku Petrovčić, potpisnicu Ugovora, u ime Grada Koprivnice prisustvovala i voditeljica Odsjeka za upravljanje nekretninama Đenis Sambol.

Poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone Grada pruža se niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta. Programom su  obuhvaćene osim postojećih pogodnosti vezane uz kupoprodaju zemljišta i komunalnu naknadu, pogodnosti vezane uz  komunalni doprinos koje su  prilagođene  željenom pravcu razvoja gospodarstva i pogodnosti vezane uz osnivanje prava građenja.

Ovim načinom omogućuje se poduzetnicima osim kupnje zemljišta u poduzetničkoj zoni i realizacija izgradnje poslovnog objekta putem osnivanja prava građenja.

Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr