TREĆA HNL SJEVER

Koprivnica uvjerljivo poražena na gostovanju u Čakovcu

Kompletirano je drugo kolo.

19:43h
0
Foto: NK Koprivnica Facebook

Dok je većina utakmica 2. kola Treće HNL Sjever odigrana jučer, danas je ogledom Međimurja i Koprivnice isto kompletirano. Utakmica je igrana u Čakovcu, kamo su se Koprivničanci zaputili nakon uvjerljive, 5:2 pobjede nad Papukom u čemu su najveći obol, barem u kontekstu pogodaka, dali Radotović i Lovković. Podsjetimo, svaki od njih realizirao je dvije prilike.

Danas ih je, pak, čekalo odmjeravanje snage s Međimurjem, prošlosezonskim drugoligašem iza kojega je turbulentno razdoblje. No, valja se koncentrirati na sadašnjost i novu sezonu te prijašnju ostaviti, očito, u prošlosti.

– Putujemo u Čakovec s osjećajem da se možemo potući za bodove i ostvariti dobar rezultat, ali nešto će se pitati i domaćina. Međimurje je ispalo iz Druge HNL, ali je odlična momčad. Sigurno im je želja biti u vrhu Treće lige i dokazati svoju vrijednost, no mi se nadamo da možemo doći do pozitivnog rezultata – za službene stranice Koprivnice u najavi susreta kazao je kapetan Luka Ernečić.

Da je Međimurje odlična momčad, pokazali su pobijedivši s uvjerljivih 3-0. Time je momčad trenera Tome Čikovića sada na omjeru od jedne pobjede i jednoga poraza.