priveden je

Koprivničanac (24) išao utjerati dug pa ozlijedio 22-godišnjakinju, ušao joj u kuću, uzeo dokumente i prijetio smrću njoj i suprugu

Zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih protiv 24-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

10:17h
0
pp  mg
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

U koprivničkoj policijskoj postaji tijekom subote dovršena je kriminalistička istraga nad 24-godišnjim Koprivničancem, kojeg su sumnjiči da je u petak u popodnevnim satima počinio kaznena djela prijetnje, narušavanja nepovredivosti doma i protupravne naplate.

Naime, isfrustriranog mladića rasrdilo je to što mu nije vraćen novac koji je prethodno posudio pa je sam odlučio riješiti taj problem, ali na način koji nije u skladu sa zakonom.

– Sumnja se da je 5. kolovoza na koprivničkom području, radi potraživanja posuđenog novca, prijetio oštećenoj 22-godišnjakinji da će ugroziti njezin život i život njezinog supruga te ju fizički napao nanijevši joj lakše ozljede, a nakon čega je neovlašteno ušao u kuću oštećene te uzeo više desetaka kuna i dokumente iz novčanika – navode iz policije.

Dodaju da je zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih protiv 24-godišnjaka podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.