nesreća na radu

Koprivničanac (28) prilikom postavljanja optičkog kabla pao s balkona i teško se ozlijedio. Nastradala mu rebra, zdjelica, slezena, no izvan je životne opasnosti

Osim što je zaposlen u teleoperateru i što je navijač županijskog prvoligaša, nastradali Adam rekreativno vozi i bicikl

08:36h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Prilično teška nesreća na radu dogodila se jučer prijepodne u Reki, u Ulici Stjepana Radića. Naime, kako piše u policijskom izvješću, 28-godišnji radnik je prilikom postavljanja optičkog kabla na kući, iz točno neutvrđenog razloga, izgubio ravnotežu te pao s balkona.

Pritom je zadobio teške tjelesne ozljede, a policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Kako doznaje portal ePodravina, riječ je o mladiću iz Koprivnice koji je zaposlen u jednom teleoperateru i koji je, na sreću, izvan životne opasnosti. Prilikom pada s velike visine slomio je nekoliko rebara, zdjelicu i natučena mu je slezena. Tako su nam barem pojasnili njegovi prijatelji iz Močila, kluba za koji navija. Podršku su mu poslali i putem društvene mreže.

Osim što je zaposlen u teleoperateru i što je navijač županijskog prvoligaša, nastradali Adam rekreativno vozi i bicikl. Tijekom ljeta sudjelovao je na brdsko-biciklističkom maratonu koji se vozio Crnom gorom, a uhvatio se u koštac i s cestovnom utrkom, koja je održana sredinom rujna Koprivnicom i okolnim selima.

Nema dvojbe, nakon ove nesreće slijedi mu nekoliko mjeseci mirovanja.