legenda

Koprivničanac Vedran se na slapovima Krke fotografirao s Magic Johnsonom: Kul je lik, opušten, nasmijan, potapšali smo se po ramenu ko stari pajdaši

Slikali se, ja mu velim Thanks man, a on veli No problem man i potapšali smo se po ramenu ko stari pajdaši. Kul je lik, opušten, nasmijan, čak i ne djeluje tako veliko, a ima preko dva metra - prepričava nam Vedran svoj susret s legendom.

11:39h
0
Magic Johnson
Foto: Facebook

Magic Johnson, jedan od najboljih NBA košarkaša svih vremena, koji je u Hrvatsku stigao na odmor prije nekoliko dana, s gliserom je stigao u Skradin, odakle se zaputio obići Nacionalni park Krka, piše slobodnadalmacija.hr


Član slavne generacije LA Lakersa već je obišao hrvatsku obalu, između ostalog i Dubrovnik, Hvar i Split, a jučer je s obitelji guštao u ljepotama slapova Krke.

A veliku privilegiju da se fotografira s košarkaškom legendom imao je Koprivničanac Vedran Šikić, koji je tamo bio na izletu s obitelji. Fotografiju je objavio na svom Facebook profilu te dobio mnoštvo lajkova i komentara o tome kako je nevjerojatno da je sreo baš Magica.

– Bio je s par ljudi u grupi, mimoišli smo se na drvenoj stazi, skužil sam ga, onak, slučajno. Vratio sam se par metara natrag i pitao:”Magic, can i take photo?” Rekao mi je: ” Yeah man, no problem!” Slikali se, ja mu velim Thanks man, a on veli No problem man i potapšali smo se po ramenu ko stari pajdaši. Kul je lik, opušten, nasmijan, čak i ne djeluje tako veliko, a ima preko dva metra – prepričava nam Vedran Šikić svoj susret s legendom.

 

čitam...