iskoristite mogućnost

Koprivničanci i mještani čak 10 općina imaju pravo na besplatnu članarinu u koprivničkoj Knjižnici

Gola, Drnje, Molve, Koprivnički Bregi, Koprivnički Ivanec, Novigrad Podravski, Hlebine, Legrad, Đelekovec i Peteranec općine su koje subvencioniraju članstvo

08:39h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Na vrhunske usluge koprivničke Knjižnice i čitaonice Fran Galović kroz godine smo već navikli, a to nas ne treba čuditi, jer su dostupne gotovo svima. I to zahvaljujući praksi koja se njeguje godinama, a koja podrazumijeva besplatno članstvo Koprivničancima, ali i mještanima gotovo svih općina koje gravitiraju podravskoj metropoli.

Isto se nastavlja i u godini u koju smo upravo zakoračili, stoga iz Knjižnice pozivaju sve da iskoriste ovo pravo i postanu članovi. Broj općina koje sklapaju dogovor s Knjižnicom je svake godine sve veći, tako da će osim Grada Koprivnice članarinu svojim mještanima subvencionirati i općine Gola, Drnje, Molve, Koprivnički Bregi, Koprivnički Ivanec, Novigrad Podravski, Hlebine, Legrad, Đelekovec i Peteranec.

– Pozivamo stanovnike navedenih općina da iskoriste mogućnost besplatnog članstva u
Knjižnici te da svakako koriste naše usluge, a malobrojne ostale općine pozivamo da se
pridruže ovoj hvalevrijednoj gesti te omoguće isto i svojim stanovnicima.

Također, besplatno članstvo imaju i korisnici pomoći za uzdržavanje, djeca i mladi iz obitelji s troje i više djece do kraja srednjoškolskog obrazovanja te osobe s invaliditetom.