Uvjerljivi kadeti

Koprivničanci među deset najboljih u Hrvatskoj

10:41h
0
Kadeti KK Koprivnica // Foto: KK Koprivnica
Kadeti KK Koprivnica // Foto: KK Koprivnica

Koprivničancima je 14. ovosezonska pobjeda, u 15. susretu, ponudila priliku da ponove, ili poprave, uspjeh od prije dvije godine kada su kao mlađi kadeti bili šesti u državi.

Kadeti KK Koprivnice, igrači rođeni 2000. i 2001. godine, potvrdili su regionalnu prevlast i plasirali se na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske. U trećem kolu regionalnog doigravanja Koprivničanci su s uvjerljivih 94:61 nadigrali domaću ekipu Čakovca te tako održali stopostotan učinak.

Bila je to već druga nadmoćna pobjeda u doigravanju protiv Čakovca, a koprivnički kadeti bez većih problema nadvisili su i Međimurje.

MARKETING EPODRAVINA.HR

U subotnjoj utakmici s 26 koševa prednjačio je Žaja, a dvoznamenkasti su još bili i Gerić (11), Vrhovec (14), Balaško (17), te Vedriš (18).

14. ovosezonska pobjeda, u 15. susretu, Koprivničancima je ponudila priliku da ponove, ili poprave, uspjeh od prije dvije godine kada su kao mlađi kadeti bili šesti u državi.

Završni dvoboj doigravanja na rasporedu je sljedećeg vikenda kada u koprivničkoj dvorani Branimir gostuje momčad Međimurja.

 

čitam...