vole izazove

Koprivničanci nas zabavljaju u reality emisijama Anno i Farma

15:09h
0
Danijel Vegh // Foto: Facebook

Željko je za RTL rekao da se u show prijavio jer mu svako natjecanje diže adrenalin i voli taj osjećaj. Smatra se vođom, a kako i ne bi kada je bio viši stožerni narednik u Domovinskom ratu.  Aktivni je i veliki meštar Viteškog reda.

U povijesnom spektaklu Anno koji se emitira na RTL-u te u Farmi na Novoj TV, sudjeluju i Koprivničanci.

U reality showu Anno se kandidati vraćaju stotinama godina u prošlost i proživljavaju svakodnevicu svojih predaka. Uče će se snalaziti bez blagodati suvremenog svijeta, ovladati raznim zanatskim umijećima i sami proizvoditi, stvarati, graditi i oblikovati predmete potrebne za život, a jedan od kandidata je Željko Car (50) iz Koprivnice, koji je već stekao simpatije gledatelja.

Željko ima pedeset godina i umirovljeni je policajac. Na RTL-u navode kako je petnaest godina bio pripadnik MUP-a, a sudjelovao je i u Domovinskom ratu. Danas radi na ranču i bavi se poljoprivredom i glazbom. Obožava povijest, sve što je vezano uz vitezove, svoju djecu i životinje s kojima provodi dane na ranču.

Željko Car // Foto: Facebook
Željko Car // Foto: Facebook

Za RTL je rekao da se u show prijavio jer mu svako natjecanje diže adrenalin i voli taj osjećaj. Smatra se vođom, a kako i ne bi kada je bio viši stožerni narednik u Domovinskom ratu.  Aktivni je i veliki meštar Viteškog reda.

U Farmi, reality showu u kojem su sudionici stavljeni u scenarij života na selu, uklopio se Danijel Vegh (38), rodom iz okolice Koprivnice, a s prebivalištem u Ludbregu, gdje radi kao fitness trener. Danijel je javnosti poznat kao vlasnik sada zatvorenog noćnog kluba Al Capone u Koprivnici.

Za Novu TV se opisao kao iskren, častan, samouvjeren, pravedan, vrijedan te smatra da je u 38 godina proživio ono što normalan čovjek ne proživi u tri života.

Dodao je kako su mu dobrota i iskrenost i vrlina i mana. Od aktivnosti najviše voli seoske zabave, a upoznat je sa puno zanata. Najdraži životinja mu je pas. U show se prijavio zbog novca i da vidi može li uopće izdržati te želi istražiti svoje granice u takvom okruženju. Glavnu nagradu bi uložio u posao, a prije početka emitiranja emisije je najavio kako će strategiju razviti tek kad upozna druge farmere.

čitam...