OBAVIJEST

Koprivničanci, oprez! Evo kako će danas funkcionirati promet zbog obilježavanja Dana branitelja i obljetnice preuzimanja vojarne

Molimo sve sudionike u prometu da poštuju upute policijskih službenika i prometnih redara te da vozilima ne vrše pretjecanje sudionika svečanog mimohoda, objavila je policija.

08:20h
0
Dan koprivničkih branitelja i 28. obljetnica preuzimanja vojarne u Koprivnici // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

U Koprivnici se danas obilježava 30. obljetnica preuzimanja vojarne te Dan koprivničkih branitelja. Kao i svake godine, održat će se mimohod pripadnika ratnih postrojbi Hrvatske vojske, policije i udruga proizašlih iz Domovinskog rata, i to od bivše vojarne do Trga bana Josipa Jelačića, nakon čega će se Zrinskim trgom kretati do Spomenika hrvatskog slobodi za branitelje iz Domovinskog rata na Florijanskom trgu.

Uzevši navedeno u obzir, Policijska uprava koprivničko-križevačka poslala je obavijest kako će, stoga, od 11 do 13 sati privremeno biti zatvoren promet na Florijanskom trgu, odnosno od Zrinskoga do Spomenika hrvatskoj slobodi.

Nadalje, vozači moraju znati kako će se na dijelu državne ceste 41 u Ulici Mihovila Pavleka Miškine, od Trga dr. Žarka Dolinara do Jelačićeva trga od 11 do 11.30 sati kretati sudionici svečanog mimohoda uz pratnju policijskih službenika.

– Molimo sve sudionike u prometu da poštuju upute policijskih službenika i prometnih redara te da vozilima ne vrše pretjecanje sudionika svečanog mimohoda – objavila je policija.