ja sam više od selfija

Koprivničanka Petra Sedlanić u lovu na titulu Cosmo studentice

06:30h
0
Petra Sedlanić // Foto: Zvonimir Markač
Petra Sedlanić // Foto: Zvonimir Markač

Cosmo je tražio uzorne studentice kako bi nagradio najbolju povodom svog rođendana, a ja sam se tamo našla zbog preporuke prijateljice i sad skupljam glasove kako bih osvojila super vrijednu nagradu, rekla je Petra.

Naša donedavna novinarka Petra Sedlanić sudjeluje u natječaju Ja sam više od selfija kojeg je pokrenuo časopis Cosmopolitan s ciljem predstavljanja mladih žena i njihovih vještina, strasti, biznisa, hobija, humanitarnih djela i svih ostalih uspjeha.


– Cosmo je tražio uzorne studentice kako bi nagradio najbolju povodom svog rođendana, a ja sam se tamo našla zbog preporuke prijateljice i sad skupljam glasove kako bih osvojila super vrijednu nagradu – rekla je Petra koja se natječe u kategoriji Cosmo studentica.

Petra Sedlanić // Foto: Facebook
Petra Sedlanić // Foto: Facebook

Studentica je treće godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a trenutačno radi na projektu kojeg je pokrenula s prijateljicama. Radi se o portalu e-reaList koji je nastao u sklopu kolegija Novi mediji, a cilj mu je promovirati pozitivne, zanimljive i kreativne ljude te provoditi zabavne eksperimente i saznati što ljudi misle o jednostavnim životnim pitanjima.

– O najboljim djevojkama snimit će se kratki film koji će se prikazati na Cosmopolitanovoj rođendanskoj proslavi. Ideja natječaja je fora i ovo je dobra promocija ovoga što radim – objasnila je Petra.

Podržite svojim glasovima Petru do 3. ožujka na službenim internetskim stranicama natječaja.

 

čitam...