Navijamo i ponosni smo

Koprivničanka Romana natjecat će se na Dori za pjesmu Eurovizije: Baka i djed uvijek su govorili da bi im to bila velika radost

Na nama je da ju podržimo i da na njezin uspjeh budemo ponosni. Jedva čekamo gledati ju na opatijskoj pozornici.

13:15h
0
Romana Pavliša, Neda i Sanja Parmać // Foto: Facebook

Naša glazbenica Koprivničanka Romana Pavliša sa svojim Gelato Sisters, Nedom i Sanjom Parmać pjevat će i natjecati se na ovogodišnjoj Dori za pjesmu Eurovizije.

– Moj bend Gelato Sisters našao se na popisu od 16 finalista u izboru za pjesmu za Eurosong. Vjerovale smo u tu pjesmu od trenutka kad smo ju čule i smatram da je Tvrtko Hrelec (tekst, glazba, aranžman) odradio nevjerojatan posao. Pjesma se zove Back to the Swing i vraća nas u neka prošla vremena, baš kao što i cijeli projekt Gelato Sisters to čini cijele godine. Mislim da je ovo doista velika nagrada za naš predan rad i motivacija da se još više trudimo i budemo svoje, iako to nije uvijek lako. Meni osobno to znači još jedno bogato iskustvo i izazov. Kao mala djevojčica pratila sam svaku Doru i uvijek su mi roditelji, baka i djed govorili da bi im to bila velika radost – da nastupim upravo na opatijskoj pozornici. Veselim se nastupu jer imamo pjesmu koja mi se sviđa i okružena sam s iskusnim ljudima s kojima je užitak muzicirati – s nama je podijelila svestrana Romana.

Na nama je da ju podržimo i da na njezin uspjeh budemo ponosni. Jedva čekamo gledati ju na opatijskoj pozornici.

čitam...
Loading...