Koprivničanke najviše idu na pedikuru, depilacije i anticelulitne tretmane

07:05h
0
Ilustracija: gloss.com.hr

Ljeto je vrijeme haljinica, kratkih hlačica i naravno kupaćih kostima, a svaka žena i u tim kombinacijama želi izgledati najbolje što može. Osim zdravog načina života, odnosno zdrave prehrane, mnogo vode i tjelovježbe, u postizanju željenih rezultata uvelike pomažu razni tretmani u beauty salonima. Tu je i borba s najomraženijim ženskim neprijateljem – celulitom.

A kako se sa svim tim snalaze Koprivničanke te vode li brigu o svom tijelu i u kolikoj mjeri, doznali smo od Željke Jajetić Puljko, vlasnice Beauty centra Jajetić te Juliane Krnjašić Jelak, vlasnice Beauty centra Gloss.

– Unatoč svim recesijama, Koprivničankama je i dalje važna briga o njihovom tijelu i žele što bolje izgledati, posebno u ljetnim mjesecima. Upravo zbog toga što je ljeto vrijeme kada se više toga otkriva nego u hladnijim mjesecima, popularna je depilacija, anticelulitni tretmani te pedikura – otkrila je Jajetić Puljko.

Od anticelulitnih tretmana najtraženiji su tretmani vakumom, anticelulitne masaže, tretmani slomovitala, kao i radiofrekvencija, točnije nekirurška liposukcija. Upravo su i ti najtraženiji tretmani u ljetnim mjesecima na akcijama, pa ne čudi njihova popularnost.

Ilustracija: jajetic.hrDa brojne Koprivničanke vode brigu o svom tijelu i u kozmetičkim salonima potvrdila nam je i Juliana Krnjašić Jelak.

– U salonu nemamo tretmana koji nije tražen i za koji ne postoji interes, čak ni u ljetnim mjesecima. No pojačan je interes za pedikuru, pošto svi pokazujemo stopala i nokte na njima, depilacije i anticelulitni tretmani. Sad je vrijeme kad je pomalo smanjen interes za tretmane lica, ali za njih pojačan interes zavlada tijekom jeseni, kada svi žele osvježiti kožu i uljepšati je nakon što su je izlagali štetnim utjecajima tijekom ljeta – napomenula je vlasnica Glossa.

Za kraj je svim pripadnicama nježnijeg spola poručila da u njezi tijela ipak posebnu pažnju posvete licu, jer se ono prvo primjećuje i ako ono blista te je njegovano, ljepši smo sami sebi i drugima, a time i zadovoljniji.