Velika čast

Koprivnička frizerka dobila nagradu za najboljeg mentora

13:02h
0
Dodjela nagrade // Foto: Obrtnička komora Koprivnica

Ministarstvo poduzetništva i obrta dodijelilo je nagradu za najboljeg mentora, odnosno stručnog učitelja Mariji Posavec iz Koprivnice.

Ministarstvo poduzetništva i obrta svake godine dodjeljuje tri nagrade Šegrt Hlapić i to za najbolju obrtničku školu u Hrvatskoj, najboljeg učenika za obrtnička zanimanja i najboljeg mentora stručnog učitelja.

U petak 1. srpnja u Hotelu Westin u Zagrebu u okviru Svečane Akademije Hrvatske obrtničke komore, Ministarstvo poduzetništva i obrta dodijelilo nagradu za najboljeg mentora, odnosno stručnog učitelja Mariji Posavec iz Koprivnice.

Marija Posavec vlasnica je frizerskog salona “Mulier” iz Koprivnice. Uz to, članica je Upravnog odbora Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, članica Skupštine Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Predsjednica Odbora za strukovno obrazovanje Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Predsjednica komisije za polaganje majstorskog ispita.

Za nagradu ju je predložila Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, a u prijedlogu je navedeno, između ostaloga, i da već 29 godina prima učenike na praktičnu nastavu, ukupno ih je obrazovala 45, a njih pet zaposleno je u njenom obrtu nakon završetka mentorstva.

čitam...