koalicija pet stranaka

Koprivnička ljevica predstavila svoje planove za mjesne izbore i pozvala birače da izađu ako žele da grad nastavi istim putem

Predsjednik gradskog HSLS-a, Darko Markić, istaknuo je zadovoljstvo ulaskom u koaliciju i rekao kako će širiti jednu liberalnu ideju za koju je siguran da će ih odvesti ka novim neočekivanim projektima.

19:24h
0
Foto: Marko Horvat

Danas je u prostorijama SDP-a Grada Koprivnice održana konferencija za medije i predstavljanje programa i lista za izbore za vijeća mjesnih odbora Grada Koprivnice. Konferenciji su prisustvovali predsjednici gradskih organizacija koalicijskih stranaka – Tomislav Golubić (SDP), Nenad Martinaga (HSS), Goran Perišić (Glas), Darko Tetec (Laburisti), Željko Šemper (HSU) i Darko Markić (HSLS).


Na samoj press konferenciji istaknuto je da su ovo izbori na kojima građani biraju i određuju smjer i brzinu razvoja svoje ulice, kvarta ili naselja. Kroz sastanke s nositeljima lista i članovim s područja svih mjesnih odbora grada Koprivnice, Koalicija stranaka SDP-HSS-Glas-Laburisti-HSU-HSLS izradila je individualizirani program za svaki mjesni odbor  koji jamči ravnomjeran razvoj grada, a koji se može pogledati OVDJE.

– Vjerujem da ćemo na izborima ove nedjelje ostvariti novu pobjedu. Prva pobjeda je već ostvarena, a ogleda se u činjenici da smo jedina koalicija koja je svoje liste predložila na područjima svih mjesnih odbora Grada Koprivnice. Kandidati na našim listama svojim će znanjem i zalaganjem opravdati povjerenje građana i vjerujem da će to birači prepoznati – rekao je Tomislav Golubić, predsjednik SDP-a Grada Koprivnice.

Predsjednik gradske organizacije HSS-a grada Koprivnice, Nenad Martinaga, naglasio da se prednost programa ove koalicije ogleda u tome što nudi jasnu i cjelovitu viziju razvoja prigradskih naselja.

Predsjednik koprivničke podružnice GLAS-a, Goran Perišić, iskoristio je ovu priliku da pozove sve građane da u nedjelju 25. studenog izađu na izbore i svoj glas daju koaliciji SDP-HSS-Glas-Laburisti-HSU-HSLS.

Foto: Marko Horvat

– Kvaliteta rada mjesnih odbora ovisi jedino o kvaliteti rada i zalaganja ljudi koji čine vijeća mjesnih odbora. Naša koalicija jamči da je na svoje liste predložila najbolje i najmotiviranije kandidate kako bi sama vijeća mjesnih odbora u novom mandatu mogla funkcionirati besprijekorno. Upravo zbog ove činjenice smatram da smo u velikoj prednosti pred ostalim listama, koje su zbog nemogućnosti predlaganja najboljih kandidata, u većini slučajeva liste sastavili nagovaranjem susjeda, članova obitelji -naglasio je predsjednik Laburista Koprivnice.

Predsjednik HSU-a grada Koprivnice Šemper osvrnuo se na izgradnju škole na Podolicama i izrazio razočaranje državom zbog premalo interesa za rješavanjem ovo izuzetno bitne investicije.

Predsjednik gradskog HSLS-a, Darko Markić, istaknuo je zadovoljstvo ulaskom u koaliciju i rekao kako će širiti jednu liberalnu ideju za koju je siguran da će ih odvesti ka novim neočekivanim projektima.

Za kraj, iz koalicije SDP-HSS-Glas-Laburisti-HSU-HSLS su poručili da, s ciljem da grad nastavi istim putem, pozivaju sve da izađu na izbore.

Foto: Marko Horvat

čitam...