DRUŠTVO NAŠA DJECA

Koprivnička lutkarska družina Kopriva pec, pec oduševila predstavom na Smotri dječjeg stvaralaštva

Jana Senja, Rea Damjanić, Kira Kolar i Katja Gaži predstavu u sklopu obilježavanja Dana grada izvest će prijateljima u Podravskom suncu.

09:30h
0
Foto: Grad Koprivnica

Lutkarska družina Kopriva pec, pec koprivničkog Društva naša djeca sudjelovala na 23. Smotri dječjeg stvaralaštva Saveza društava naša djeca Hrvatske u Tuhelju. Time su nastavili s uspješnom promocijom kulture Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije.

– Posebne pohvale upućene su malim glumcima za animaciju lutaka, a kada te riječi čujete od ljudi koji godinama prate dječju kazališnu scenu u zemlji morate biti zadovoljni. Pokazuje se tako da volonterski rad s djecom koji ima podršku Grada i Županije, na kojoj i ovom prilikom zahvaljujem, može dati velike rezultate – kazala je voditeljica Tigrena Csik, a prenijele službene stranice Grada Koprivnice.

Istaknimo kako je T. Csik izradila sve lutke za predstavu, a s Narcisom Kolar uvježbala je male glumce. Dodajmo kako će Jana Senja, Rea Damjanić, Kira Kolar i Katja Gaži predstavu u sklopu obilježavanja Dana grada izvesti prijateljima u Podravskom suncu.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica

čitam...
Loading...