6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DRUŠTVO NAŠA DJECA

Koprivnička lutkarska družina Kopriva pec, pec oduševila predstavom na Smotri dječjeg stvaralaštva
K

Jana Senja, Rea Damjanić, Kira Kolar i Katja Gaži predstavu u sklopu obilježavanja Dana grada izvest će prijateljima u Podravskom suncu.

Ne propustite

Lutkarska družina Kopriva pec, pec koprivničkog Društva naša djeca sudjelovala na 23. Smotri dječjeg stvaralaštva Saveza društava naša djeca Hrvatske u Tuhelju. Time su nastavili s uspješnom promocijom kulture Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije.

– Posebne pohvale upućene su malim glumcima za animaciju lutaka, a kada te riječi čujete od ljudi koji godinama prate dječju kazališnu scenu u zemlji morate biti zadovoljni. Pokazuje se tako da volonterski rad s djecom koji ima podršku Grada i Županije, na kojoj i ovom prilikom zahvaljujem, može dati velike rezultate – kazala je voditeljica Tigrena Csik, a prenijele službene stranice Grada Koprivnice.

Istaknimo kako je T. Csik izradila sve lutke za predstavu, a s Narcisom Kolar uvježbala je male glumce. Dodajmo kako će Jana Senja, Rea Damjanić, Kira Kolar i Katja Gaži predstavu u sklopu obilježavanja Dana grada izvesti prijateljima u Podravskom suncu.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

aktivan dan

FOTO Sadnjom drva i sudjelovanjem u radionici mališani iz Dječjeg vrtića Tratinčica iz Starigrada obilježili su Svjetski dan šuma

Svjetski dan šuma obilježava se svake godine 21. ožujka, a kako bi se podsjetili na važnost očuvanja šuma, djelatnici...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti