prenoćio u stanici

Koprivnička policija zaustavila mladića (24) koji je vozio pod utjecajem droge, suvozaču (27) pronašli tabletice ecstasyja

Dečki su zaustavljeni noćas oko ponoći u Ulici Ante Starčevića

11:36h
0
Ilustracija
Ilustracija // foto: ePodravina.hr

U rutinskoj kontroli cestovnog prometa, koprivnički plavci noćas su ‘nabasali’ na dvojac koji je bio pod utjecajem droge. Tom informacijom pohvalili su se jutros iz PU koprivničko-križevačke.

Kako su pojasnili, oko ponoći su u Ulici Ante Starčevića, to je ona u kojoj se nalazi Podravkina sedmerokatnica, zaustavili automobil kojim je upravljao 24-godišnjak. Nije bio pod utjecajem alkohola, al je test na droge otkrio da u organizmu ima nedozvoljene supstance. Mladić je odbio vađenje krvi i urina te je smješten u policijsku postaju do prestanka djelovanja opojnog sredstva i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

S njim u automobilu bio je i 27-godišnjak, kod kojeg je policijskom pretragom pronađena manja količina droge MDMA. Inače, riječ je o tableticama ecstasyja. Roba mu je oduzeta i protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda. Za razliku od prijatelja, on nije prenoćio u policiji i to mu može biti kakva-takva utjeha.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW