11.2 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KOnferencija energetska efikasnost

Koprivničke Eco-sandwich kuće predstavljene u Sarajevu
K

Ne propustite

Konferencija Energetska efikasnost kao osnova za postizanje održivog socio-ekonomskog razvoja u Bosni i Hercegovini, održana je 11. veljače u Sarajevu, na Internacionalnom Burch Univezitetu.

Cilj konferencije bio je povezivanje svih sudionika procesa te ostvarivanja veće energetske efikasnosti u zgradarstvu u BiH. Predstavljeni su primjeri dobre prakse ekonomske prednosti proizvodnje i primjene izolacijskih materijala proizvedenih od autohtonih sirovina, kao što su ovčja vuna i slama.

Na konferenciji su sudjelovali i predstavnici Koprivnice koji su pritom prenijeli iskustva iz grada. Gradonačelnica Vesna Želježnjak predstavila je projekte u sklopu Novog lica Koprivnice, a ravnateljica Agencije za društveno poticanu stanogradnju Grada Koprivnice Jasna Markušić predstavila je prvu implementaciju provedene zelene, održive i inovativne javne nabave A+ na projektu Prve Eco-sandwich kuće u Koprivnici.

Organizator konferencije bio je Green Council, Udruženje Savjet za Zelenu gradnju iz Sarajeva, a prisustvovale su joj i veleposlanica Norveške u BiH Nj.E. Vilbeke Lilloe te veleposlanica Francuske u BiH Nj.E. Claire Bodonyi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

LENTULIS

FOTO Dejan i Melita stan u središtu Virja prenamijenili u spa oazu s četiri zvjezdice, gostima nude biljar, VR naočale i sve za uživanje:...

Priča o ruralnom turizmu u Podravini sve se više kotrlja i sve više ljudi odlučuje se turistima ponuditi smještaj....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti