prva hrl za žene

Koprivničke rukometašice sutra gostuju u Dugom Selu, sve osim pobjede bilo bi iznenađenje

U prvom dijelu prvenstva Podravkašice su uvjerljivo svladale Dugo Selo u domaćoj dvorani, bilo je 35-22.

18:00h
0
Foto: Matija Gudlin

Rukometašice Podravka Vegete početkom tjedna primile su priznanje Županije za najuspješniju žensku ekipu u 2017. godini, a ovog vikenda čeka ih nastavak prvenstva. Na redu je 17. kolo Prve hrvatske rukometne lige za žene i gostovanje u Dugom Selu kod istoimenog domaćina. Ekipa Dugo Selo 55 nakon 16 kola zauzima 12 mjesto na ljestvici 14 klubova i bori se za opstanak u ligi.

U prvom dijelu prvenstva Podravkašice su uvjerljivo svladale Dugo Selo u domaćoj dvorani, bilo je 35-22. Podravka i dalje vodi borbu s Lokomotivom za prvo mjesto na tablici, obje ekipe su na 30 bodova i međusobni susret ove dvije ekipe odlučivat će o osvajaču lige. Iako se susret trebao igrati idućeg vikenda, utakmica je prolongirana zbog Lokomotivinih europskih obaveza.

Lokomotiva je zbog Europe svoj susret 17. kola sa Splitom zakazala za raniji termin, trebalo se igrati 27. veljače, međutim zbog loših vremenskih uvjeta koji su zavladali diljem Hrvatske susret je odgođen. Podravka će tako imati priliku zasjesti na prvo mjesto ljestvice s utakmicom više.

Gostujući susret Podravke u Dugom Selu zakazan je sutra za 17.30 sati.