sjajan rezultat

Koprivnički badmintonaši u Bjelovaru osvojili čak šest zlatnih medalja

Konkurencija je bila vrlo jaka i brojala je preko 100 natjecatelja

09:33h
0
Foto: BK Koprivnica

Još jedan iznimno uspješna vikend je iza mladih koprivničkih badmintonaša, koji su u Bjelovaru, u sklopu trećeg kola Regionalne lige, osvojili čak šest zlatnih medalja. Zanimljivo, boje Koprivnice branilo je isto toliko natjecatelja, a konkurencija je bila jaka i brojala je preko 100 igrača i igračica iz Zagreba, Bjelovara, Osijeka, Čakovca, Novske i Koprivnice.

Lara Tomjek je pobijedila u pojedinačnoj konkurenciji do 11 godina i u paru s Noom Korman iz BK Flex u konkurenciji do 13 godina i tako se okitila s dva zlata. Petar Lovasić i Jan Kropek u paru su bili najbolji u konkurenciji do 13 godina, a Petar je u istoj konkurenciji pobijedio i pojedinačno, a do najvišeg postolja stigli su i Filip Kos i Vilim Kereš koji su slavili u konkurenciji do 15 godina u paru, a Filip je pobijedio i pojedinačno u istoj konkurenciji.

Bez medalje je ostao jedino Filip Vedriš (U11), koji je i pojedinačno i u paru osvojio četvrto mjesto, no kaku kažu iz kluba, to je jako dobar rezultat s obzirom na to da je igrao s godinu dana starijim igračima.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!