Koprivnički bend „Dead Fish“ izdao novi singl „Ajmo s ritmom“

07:21h
0
Nakon više od godinu dana pauze dečki iz Dead Fisha izdali su novi singl

Nakon više od godinu dana pauze od zadnjeg studijskog izdanja, koprivnički bend „Dead Fish“ vraća se na domaću glazbenu scenu. Naime, ovih dana izdali su novi single „Ajmo s ritmom“, koji izlazi pod etiketom nezavisnog RockLive Recordsa.

Od zadnjeg albuma „Cronopol“ (izdan u siječnju 2010.) bend je doživio stanovite promjene koje su uvelike utjecale na njegov današnji rad. U bendu je ostala samo jedna gitara, pojavio se novi basist, a onaj prijašnji zauzeo je mjesto zaduženo za efekte. Bend je prošle je godine održao niz koncerata u sklopu promocije albuma, svirao je i izvan granica zemlje, održao nekoliko koncerata sa bendovima poput Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., DeLyricum, a onda početkom ove godine napravio pauzu i krenuo raditi na novim pjesmama.

Nova pjesma je snimana i miksana u koprivničkom RHS studiju, pod producentskom palicom Raula Peice (SAE Institute diploma), jednog od najperspektivnijih mladih producenata u Hrvatskoj.

Novi, moderniji i dinamičniji Dead Fish zasigurno će naći brojne poklonike kod ljubitelja d’n’b i hip-hop glazbe, a njihov najavni single dolazi kao uvertira u novi studijski album koji bi trebao izaći krajem godine. Novost kod benda je i to što se sa novim albumom nalaze pod okriljem nezavisne etikete „RockLive Records“, te kako sami govore, time izražavaju jasan stav o današnjem stanju u službenoj diskografiji.

Najavni single „Ajmo s ritmom“ možete poslušati ili preuzeti na sljedećim linkovima:

Web site: www.dead-fish.com.hr

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=eFZI3sVZhJM

Soundcloud: http://soundcloud.com/rocklive-festival/dead-fish-ajmo-s-ritmom