Brzi i žestoki

Koprivnički Bonnie and Clyde u filmskoj su potjeri Hondom projurili kraj devet znakova STOP i činili razna čuda

Tijekom filmske potjere Clyde je više puta pretjecao na punoj liniji na prometnici u Kunovec Bregu, Koprivničkoj bb, u Koprivnici te na Križevačkoj cesti.

12:58h
0
Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić

Koprivnički Bonnie and Clyde završili su svoju Brzi i žestoki epizodu, a Clyde je odmah drugi dan nakon filmske potjere završio na Prekršajnom sudu.

Bacili smo oko na presudu i ostali šokirani na kolike je znakove STOP ovaj 27-godišnjak, bez vozačke dozvole, prošao.

Da ne bi bilo zabune, on nije ostao bez vozačke u nizu svojih ranijih prekršaja, nego nikada nije ni položio vozački ispit.

Dakle, sa svojom buntovnom partnericom (20) u njihovom ljubimcu, bijeloj Hondi Civic, oni se nisu zaustavili na prometni znak STOP, pazite sad – u Kunovec Bregu, Koprivnici, Ulici Vinica, ponovo u Koprivnici, Ulici Zvirišće, Starigradu, Nemčićevom Dolu, opet u Koprivnici te u Rečkom Polju.

U njihovom jurilačkom pohodu djevojka je prvo policajcima kroz prozor pokazala srednji prst, a onda je za njima krenulo pet policijskih automobila koji su ih ‘uhvatili’ i uhitili u Starigradu.

Tijekom filmske potjere Clyde je više puta pretjecao na punoj liniji na prometnici u Kunovec Bregu, Koprivničkoj bb, u Koprivnici te na Križevačkoj cesti te nije obraćao pažnju na zvučne i svjetlosne signale sa službenih policijskih vozila.

Sudac mu je odredio novčanu kaznu u iznosu od 9000 kuna te zabranu vožnje od šest mjeseci, naravno, nakon što položi vozački.