ZA SRETNIJE DJEČJE BLAGDANE

Koprivnički Crveni križ počeo s podjelom blagdanskih poklon bonova za 306 djece

Bonovi se ne mogu koristiti za kupnju alkoholnih pića i duhanskih proizvoda.

15:19h
0
Podjela bonova, Foto // GDCK KC

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica počelo je s podjelom poklon bonova za djecu iz obitelji koje su korisnici zajamčene minimalne naknade na području grada Koprivnice i 11 općina. Ukupno 306 djece dobit će poklon bonove koji se mogu iskoristiti u trgovinama Konzum zahvaljujući projektu Hrvatskog Crvenog križa „Za sretnije dječje blagdane“. Ukupna vrijednost poklon bonova za djecu s područja djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica iznosi 30.600 kuna.


Vrijednost svakog poklon bona je 100 kuna, a mogu se iskoristiti u svim trgovinama Konzuma počevši od 10. prosinca 2020. i vrijede godinu dana. Bonovi se ne mogu koristiti za kupnju alkoholnih pića i duhanskih proizvoda.

Sva djeca će uz poklon bon dobiti i pismo Hrvatskog Crvenog križa koji je uz pomoć Zagrebačke banke d. d. i drugih organizacija kao što su ZB Invest d. o. o, Tetra Pak d. o. o., TELE 2 d. o. o., Šibensko-kninska županija, OMCO Croatia d. o. o. te ljudi dobrog srca i svojih zaposlenika osigurao da djeci ovi blagdani budu ljepši i radosniji jer ovaj dar mogu iskoristiti za ono što najviše žele.

čitam...