Koprivnički Crveni križ podijelio dezinfekcijska sredstva i maske socijalno ugroženim starijim sugrađanima

Podjelom zaštitnih sredstava želi se spriječiti širenje zaraze među najranjivijim članovima društva.

14:06h
0
Foto: GDCK Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica dijeli pakete u kojima se nalaze dezinfekcijska sredstva i maske za sugrađane starije od 65 godina slabijeg imovinskog stanja.

Na području grada Koprivnice i 11 okolnih općina djelatnici i volonteri GDCK Koprivnica podijelit će 680 paketa. Na taj način će medicinske maske i dezinfekcijska sredstva dobiti socijalno ugroženi stariji sugrađani koji bi inače teško mogli doći do ovakve vrste zaštite u vrijeme trajanja epidemije koronavirusa.

Podjela paketa s dezinfekcijskim sredstvima provodi se u sklopu akcije Hrvatskog Crvenog križa Čuvajmo ih s ciljem zaštite naših starijih sugrađana koji su posebno pogođeni epidemijom koronavirusa.

Podjelom zaštitnih sredstava želi se spriječiti širenje zaraze među najranjivijim članovima društva, a to su oni koji su prije brinuli o nama te sada trebaju našu pomoć i pažnju.

Akcijom Hrvatskog Crvenog križa Čuvajmo ih obuhvaćeno je ukupno 23 tisuće starijih osoba slabijeg imovinskog stanja na području Republike Hrvatske.

Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica